Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Arcade Fire - Everything Now

Arcade Fire tocmai au anunţat un album nou şi pentru a promova acest release ne oferă şi un single, "Everything Now". Piesa visătoare primeşte un videoclip pe măsură, în regia lui The Sacred Egg.
Urmărește-ne pe

"Everything Now" este o piesă inedită, debutând cu un aer de baladă indie şi virând la stânga spre zona disco, cu elemente de indie rock. Videoclipul este un soi de neo-western, cu cadre statice în deşertul încins şi persoane de toate vârstele privind spre nisip şi un peisaj dezolant. Apar şi artiştii, care cântă într-o comunitate părăsită, ce aminteşte de serialul Breaking Bad.

O serie de oameni în costume protejate contra pericolelor biologice par să caute alieni sau vreo ameninţare teroristă. Ne dăm seama rapid după ce vedem o navetă distrusă că scenariul e specific Roswell/ Area 51. Oscilând între post-apocaliptic şi SF-criptic, clipul e cu siguranţă interesant. Noul album poartă acelaşi nume ca şi noua piesă, "Everything Now" şi este coprodus de către Thomas Bangalter de la Daft Punk şi Steve Mackey de la Pulp.

Au trecut 4 ani de la ultimul LP Arcade Fire, "Reflektor" din anul 2013. Noul disc va sosi pe 28 iulie şi a fost înregistrat în New Orleans, Montreal şi Paris. Va include un featuring cu Geoff Barrow de la Portishead. Materialele se vor lansa în format digital, dar şi pe CD, casetă şi vinil, cu 20 de artworkuri speciale în 20 de limbi diferite.

Arcade Fire lansa la începutul acestui an o melodie anti Trump, în colaborare cu solista gospel Mavis Staples. I-am auzit şi pe coloana sonoră a peliculei "HER" cu câţiva ani în urmă.

Citește mai multe despre Arcade Fire
Videoclipuri cu Arcade Fire
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE