BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Videoclip oficial: Arcade Fire - Everything Now

Arcade Fire tocmai au anunţat un album nou şi pentru a promova acest release ne oferă şi un single, "Everything Now". Piesa visătoare primeşte un videoclip pe măsură, în regia lui The Sacred Egg.

"Everything Now" este o piesă inedită, debutând cu un aer de baladă indie şi virând la stânga spre zona disco, cu elemente de indie rock. Videoclipul este un soi de neo-western, cu cadre statice în deşertul încins şi persoane de toate vârstele privind spre nisip şi un peisaj dezolant. Apar şi artiştii, care cântă într-o comunitate părăsită, ce aminteşte de serialul Breaking Bad.

O serie de oameni în costume protejate contra pericolelor biologice par să caute alieni sau vreo ameninţare teroristă. Ne dăm seama rapid după ce vedem o navetă distrusă că scenariul e specific Roswell/ Area 51. Oscilând între post-apocaliptic şi SF-criptic, clipul e cu siguranţă interesant. Noul album poartă acelaşi nume ca şi noua piesă, "Everything Now" şi este coprodus de către Thomas Bangalter de la Daft Punk şi Steve Mackey de la Pulp.

Au trecut 4 ani de la ultimul LP Arcade Fire, "Reflektor" din anul 2013. Noul disc va sosi pe 28 iulie şi a fost înregistrat în New Orleans, Montreal şi Paris. Va include un featuring cu Geoff Barrow de la Portishead. Materialele se vor lansa în format digital, dar şi pe CD, casetă şi vinil, cu 20 de artworkuri speciale în 20 de limbi diferite.

Arcade Fire lansa la începutul acestui an o melodie anti Trump, în colaborare cu solista gospel Mavis Staples. I-am auzit şi pe coloana sonoră a peliculei "HER" cu câţiva ani în urmă.

Citește mai multe despre Arcade Fire
Videoclipuri cu Arcade Fire
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE