Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020 Juriul X Factor 2020A șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Kalon Rae în audițiile de la X Factor 2020Cine este Kalon Rae, "omul care o să aducă culoare" la X Factor 2020 Corbul pe scena Masked Singer RomâniaMăștile din semifinala Masked Singer România îi încurcă pe detectivi Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER

Halsey va lansa primul album cu piese live

"Badlands: Live From Webster Hall" va fi disponibil începând cu 28 august și marchează aniversarea a cinci ani de la lansarea albumului de debut al artistei - "Badlands". Găsești mai multe detalii despre materialul live al lui Halsey în articol.
Videoclip Halsey Finally Beautiful Stranger

Videoclip Halsey Finally Beautiful Stranger │ FOTO: Halsey

"Badlands" a fost lansat în 2015 și cuprinde piese ca "New Americana", "Colours", "Ghost" sau "Castle". Materialul i-a pavat artistei drumul spre succes, debutând pe locul al doilea în US Billboard 200, având în prima săptămână aproape 100.000 de copii vândute. Materialul a ajuns pe primele poziții în topurile muzicale din Australia, Belgia, Canada, Irlanda, Noua Zeelandă, Olanda, Portugalia, Scoția și Regatul Unit. De asemenea, a fost certificat cu aur în mai multe țări, inclusiv în Australia, Brazilia, Canada și Regatul Unit.

Acum, la cinci ani de la apariția primului său album, Halsey s-a gândit să celebreze evenimentul printr-o nouă lansare. Artista a anunțat pe paginile sale de social-media surpriza pe care le-a pregătit-o fanilor.

"Secretul este dezvăluit! După 5 ani, ne întoarcem la <<Badlands>>. Sunt foarte entuziasmată să prezint primul meu album live:<<Badlands: Live From Webster Hall>>", este mesajul lui Halsey, însoțit de o fotografie a copertei albumului.

View this post on Instagram

Secret is out! After 5 years, we’re going back to the Badlands. This Friday, August 28th, I am excited to share my very first ever live album: “Badlands (Live From Webster Hall)”

A post shared by halsey (@iamhalsey) on

Mai mult, Halsey a lansat un website dedicat albumului "Badlands", ce ilustrează grafica unui computer retro. Concertul unde a fost înregistrat albumul live a avut loc în 2019, la Webster Hall. Evenimentul a făcut parte dintr-un serie intimă de două concerte, în care muziciana a cântat și albumul său din 2017, "Hopeless Fountain Kingdom".

Cel mai recent album de studio lansat de Halsey este "Manic" (17 ianuarie 2020). Materialul include colaborări cu artiști precum Dominic Fike, Alanis Morrisette și Suga (membru BTS) și piese deja lansate cu videoclip ca "You Should Be Sad", "Clementine", "Graveyard", "WithoutMe" sau "Finally//Beautiful Strangers".

Citește mai multe despre Halsey
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cinematografele pe apă ar putea deveni noul trend în industria divertismentului

Plimbare cu barca sau vizionarea unui film? Ei bine, câteva țări s-au gândit să îmbine cele două activități, demers venit...

Închide