Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie Sorin Pârcălab la iUmorSorin Pârcălab, la iUmor: "Dacă nu era reală faza, aș fi râs și eu" - VIDEO Juriu iUmor sezonul 10Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări GIM la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": GIM a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu după ce a emoționat cu un mesaj puternic

Halsey va lansa primul album cu piese live

"Badlands: Live From Webster Hall" va fi disponibil începând cu 28 august și marchează aniversarea a cinci ani de la lansarea albumului de debut al artistei - "Badlands". Găsești mai multe detalii despre materialul live al lui Halsey în articol.
Videoclip Halsey Finally Beautiful Stranger

Videoclip Halsey Finally Beautiful Stranger │ FOTO: Halsey

"Badlands" a fost lansat în 2015 și cuprinde piese ca "New Americana", "Colours", "Ghost" sau "Castle". Materialul i-a pavat artistei drumul spre succes, debutând pe locul al doilea în US Billboard 200, având în prima săptămână aproape 100.000 de copii vândute. Materialul a ajuns pe primele poziții în topurile muzicale din Australia, Belgia, Canada, Irlanda, Noua Zeelandă, Olanda, Portugalia, Scoția și Regatul Unit. De asemenea, a fost certificat cu aur în mai multe țări, inclusiv în Australia, Brazilia, Canada și Regatul Unit.

Acum, la cinci ani de la apariția primului său album, Halsey s-a gândit să celebreze evenimentul printr-o nouă lansare. Artista a anunțat pe paginile sale de social-media surpriza pe care le-a pregătit-o fanilor.

"Secretul este dezvăluit! După 5 ani, ne întoarcem la <<Badlands>>. Sunt foarte entuziasmată să prezint primul meu album live:<<Badlands: Live From Webster Hall>>", este mesajul lui Halsey, însoțit de o fotografie a copertei albumului.

Mai mult, Halsey a lansat un website dedicat albumului "Badlands", ce ilustrează grafica unui computer retro. Concertul unde a fost înregistrat albumul live a avut loc în 2019, la Webster Hall. Evenimentul a făcut parte dintr-un serie intimă de două concerte, în care muziciana a cântat și albumul său din 2017, "Hopeless Fountain Kingdom".

Cel mai recent album de studio lansat de Halsey este "Manic" (17 ianuarie 2020). Materialul include colaborări cu artiști precum Dominic Fike, Alanis Morrisette și Suga (membru BTS) și piese deja lansate cu videoclip ca "You Should Be Sad", "Clementine", "Graveyard", "WithoutMe" sau "Finally//Beautiful Strangers".

Citește mai multe despre Halsey
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cinematografele pe apă ar putea deveni noul trend în industria divertismentului

Plimbare cu barca sau vizionarea unui film? Ei bine, câteva țări s-au gândit să îmbine cele două activități, demers venit...

Închide