Urmărește-ne în Social Media

Halsey - Honey (Live from Los Angeles / 2021)

Halsey a reuşit să facă marea trecere între genuri muzicale, albumul său produs de Trent Reznor fiind nominalizat la categoria "Cel mai bun Album de Muzică Alternativă" la Grammy. Pe 9 decembrie artista a lansat un videoclip pentru piesa "Honey" în care a luat numele său în serios şi s-a acoperit cu miere.

Clipul "Honey" este rezultat dintr-o reprezentaţie live a piesei în Los Angeles. Interpretarea lui Halsey va elimina orice îndoială cu privire la vocea tinerei, care reuşeşte să ne amintească de Hayley Williams de la Paramore, dar şi de Avril Lavigne şi uneori chiar de Gwen Stefani. Halsey pare a fi făcut aceeaşi tranziţie spre rock-ul alternativ ca şi Machine Gun Kelly şi în ciuda faptului că iniţial bănuiam că Travis Barker e la tobe, de fapt e Dave Grohl făcând o treabă fabuloasă pe acest single.

Albumul lansat de artistă în august se numeşte "If I Can't Have Love, I Want Power" (a debutat alături de un film cu acelaşi nume) şi a fost produs de duo-ul de aur: Trent Reznor de la Nine Inch Nails şi Atticus Ross. Cei doi au realizat deja numeroase coloane sonore, premiate cu Globuri de Aur şi Oscar-uri. Colaborarea dintre Halsey şi Trent s-a născut din faptul că artista a recunoscut că "îi plagiază pe artişti de ani buni".

Tânăra de 27 de ani a contribuit cu experienţa proprie, din care au rezultat versuri despre sarcină, identitate de genuri şi groaza cu privire la propriul corp. Halsey se identifică cu pronumele "ei/ele" şi a scris o scrisoare spre Reznor rugându-l din toată inima să îi producă al patrulea album. După ce a finalizat proiectul, creierul Nine Inch Nails a recunoscut că acest proiect muzical l-a schimbat.

A păstrat vocea neschimbată şi a creat un nou soundscape în jurul său. Rezultatul este o experienţă plină de emoţie, iar lista de staruri ce apar pe album îi include pe Dave Grohl, Lindsey Buckingham de la Fleetwood Mac şi Pino Palladino de la The Who şi Nine Inch Nails. Discul rezultat din acest experiment muzical a primit 4 stele din 5 de la NME şi are şanse mari să ia şi un Grammy în 2022.

Trent şi Grohl au mai colaborat în trecut, fostul toboşar Nirvana înregistrând percuţia pentru albumul NIN "With Teeth" din 2005.

PUBLICITATE
Comentarii

Albume noi

Halsey a lansat varianta extinsă a albumului "If I Can’t Have Love, I Want Power"

Halsey începe noul an cu o variantă extinsă a celui mai recent album, "If I Can’t Have Love, I Want Power". În tracklistul acestei versiuni se regăsesc două piese noi: "Nightmare Reprise" si "People disappear here".

Publicat

pe

Halsey în videoclipul piesei "You should be sad"
Halsey în videoclipul piesei "You should be sad" │ FOTO: captură YouTube

"If I Can’t Have Love, I Want Power" a fost nominalizat la premiile Grammy în categoria Best Alternative Music Album. Discul a fost, de asemena, inclus în top 30 cele mai bune materiale din anul 2021, conform mai multor publicatii de specialitate. Varianta extinsă a albumului conține doua piese noi: "Nightmare Reprise" si "People disappear here".

Odată cu noul proiect, Halsey a lansat videoclipuri noi pentru toate melodiile albumului. În timpul sărbătoriilor de iarnă, artista a prezentat și varianta live a materialului discografic.

Proiectul muzical a fost produs de Trent Reznor și Atticus Ross și a debutat pe primul loc în Billboard Top Current Albums, fiind al treilea album consecutiv al artistei ce reușește această performanță. Materialul a fost pe prima poziție și în Billboard's Alternative Albums, Vinyl Albums, Tastemaker Albums charts si Spotify Top 10 Global Album Debuts.

"If I Can’t Have Love, I Want Power" a primit, de asemenea, aprecieri din partea unor publicații reputate, precum The New York Times, Rolling Stone, NYLON, Cosmopolitan, Complex, Entertainment Weekly, Vulture, People, Kerrang, Slate, Billboard si NME.

Tracklist "If I Can't Have Love, I Want Power" Extended Edition:

 1. The Tradition
 2. Bells in Santa Fe
 3. Easier than Lying
 4. Lilith
 5. Girl is aGun
 6. You asked for this
 7. Darling
 8. 1121
 9. honey
 10. Whispers
 11. I'am not a Woman, I'm a God
 12. The Lighthouse
 13. Ya'aburnee
 14. Nightmare
 15. Nightmare Reprise
 16. People disappear here

Halsey a vândut peste 60 milioane de piese în America și peste 150 de milioane la nivel global. Artista a acumulat peste 31 de miliarde stream-uri la nivel mondial și peste 17 milioane de albume în toată lumea.

Pe lângă muzică, artista a lansat și cartea "I Would Leave Me If I Could: A Collection of Poetry", care a debutat în The New York Times Best Sellers în noiembrie anul trecut. Totodată, Halsey a fost inclusă în 100 Most Influential People of 2020 de cître revista Time. Artista are în palmares peste 20 de premii câștigate la gale importante, precum AMA, MTV VMA, GLAAD Award, the Songwriters Hall of Fame's Hal David Starlight Award si CMT Music Award.

Halsey și-a lansat și propriul brand de produse pentru make-up - About-face. Totodată, artista își folosește notorietatea pentru a susține drepturile tinerilor și femeilor și comunității LGBTQ, sprijinind și conștientizarea importanței sănătății mintale.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5