Urmărește-ne în Social Media

Halsey - Honey (Live from Los Angeles / 2021)

Halsey a reuşit să facă marea trecere între genuri muzicale, albumul său produs de Trent Reznor fiind nominalizat la categoria "Cel mai bun Album de Muzică Alternativă" la Grammy. Pe 9 decembrie artista a lansat un videoclip pentru piesa "Honey" în care a luat numele său în serios şi s-a acoperit cu miere.

Clipul "Honey" este rezultat dintr-o reprezentaţie live a piesei în Los Angeles. Interpretarea lui Halsey va elimina orice îndoială cu privire la vocea tinerei, care reuşeşte să ne amintească de Hayley Williams de la Paramore, dar şi de Avril Lavigne şi uneori chiar de Gwen Stefani. Halsey pare a fi făcut aceeaşi tranziţie spre rock-ul alternativ ca şi Machine Gun Kelly şi în ciuda faptului că iniţial bănuiam că Travis Barker e la tobe, de fapt e Dave Grohl făcând o treabă fabuloasă pe acest single.

Albumul lansat de artistă în august se numeşte "If I Can't Have Love, I Want Power" (a debutat alături de un film cu acelaşi nume) şi a fost produs de duo-ul de aur: Trent Reznor de la Nine Inch Nails şi Atticus Ross. Cei doi au realizat deja numeroase coloane sonore, premiate cu Globuri de Aur şi Oscar-uri. Colaborarea dintre Halsey şi Trent s-a născut din faptul că artista a recunoscut că "îi plagiază pe artişti de ani buni".

Tânăra de 27 de ani a contribuit cu experienţa proprie, din care au rezultat versuri despre sarcină, identitate de genuri şi groaza cu privire la propriul corp. Halsey se identifică cu pronumele "ei/ele" şi a scris o scrisoare spre Reznor rugându-l din toată inima să îi producă al patrulea album. După ce a finalizat proiectul, creierul Nine Inch Nails a recunoscut că acest proiect muzical l-a schimbat.

A păstrat vocea neschimbată şi a creat un nou soundscape în jurul său. Rezultatul este o experienţă plină de emoţie, iar lista de staruri ce apar pe album îi include pe Dave Grohl, Lindsey Buckingham de la Fleetwood Mac şi Pino Palladino de la The Who şi Nine Inch Nails. Discul rezultat din acest experiment muzical a primit 4 stele din 5 de la NME şi are şanse mari să ia şi un Grammy în 2022.

Trent şi Grohl au mai colaborat în trecut, fostul toboşar Nirvana înregistrând percuţia pentru albumul NIN "With Teeth" din 2005.

PUBLICITATE
Comentarii