Urmărește-ne în Social Media

Halsey - You should be sad

Halsey se transformă într-o Shania Twain pusă pe răzbunare în videoclipul piesei "You Should be Sad". Artista devine un cowboy feminin, plin de senzualitate şi energie negativă convertită în dans. Urmăreşte noul clip în articol.

"You Should be Sad" este cel mai nou single de pe albumul lui Halsey, "Manic", care debutează pe 17 ianuarie 2020. Versurile sunt unele dulci-amare, iar Halsey cântă despre "bucuria că nu a făcut un copil cu el" sau despre "golul umplut cu femei, droguri şi maşini" din sufletul unui mascul pe care nu îl numeşte. Instrumentalul este inedit, oscilând între country, rock şi pop-rock. Spre final auzim şi vocalize inedite ale artistei, undeva între yodlere şi yee-ha-uri de cowboy.

Videoclipul poate fi descris doar ca "striptease cu 20 de oameni lipiţi de Halsey pe câţiva metri pătraţi". Pe Twitter Halsey a declarat că acest clip este un tribut pentru eroinele sale: Shania Twain, Christina Aguilera, Lady Gaga şi Carrie Underwood. Videoclipul este regizat de către Colin Tilley şi o prezintă pe Halsey cu o pălărie de cowboy, machiaj întunecat şi încercând nişte line dancing tradiţional american.

Sunt clare tributurile pentru "That Don't Impress Me Much" de la Shania Twain. În ultima săptămână artista a anunţat că va pleca în turneu în acest an pentru a promova "Manic", alături de Chvrches şi PVRIS. În Marea Britanie îi va avea pe cei de la Pale Waves în deschidere. Aceştia ne-au încântat la Summer Well 2019. La final de 2019 Halsey a apărut pe o colaborare surpriză cu formaţia rock Bring Me the Horizon, iar de pe noul disc a lansat single-urile "Finally// Beautiful Stranger", "Graveyard" şi "Clementine".

Halsey a împlinit 25 de ani în septembrie 2019 , dar este deja un nume mare în muzica americană, considerată de mulţi "noua Pink". A vândut 22 de milioane de albume doar în SUA şi are 4 premii Billboard Music, un record Guiness Book şi un MTV Video Music Award. Halsey a avut un an 2019 foarte ocupat, între colaborări cu BTS, YUNGBLUD, Travis Barker şi Juice WRLD.

PUBLICITATE
Comentarii

Albume noi

Halsey a lansat varianta extinsă a albumului "If I Can’t Have Love, I Want Power"

Halsey începe noul an cu o variantă extinsă a celui mai recent album, "If I Can’t Have Love, I Want Power". În tracklistul acestei versiuni se regăsesc două piese noi: "Nightmare Reprise" si "People disappear here".

Publicat

pe

Halsey în videoclipul piesei "You should be sad"
Halsey în videoclipul piesei "You should be sad" │ FOTO: captură YouTube

"If I Can’t Have Love, I Want Power" a fost nominalizat la premiile Grammy în categoria Best Alternative Music Album. Discul a fost, de asemena, inclus în top 30 cele mai bune materiale din anul 2021, conform mai multor publicatii de specialitate. Varianta extinsă a albumului conține doua piese noi: "Nightmare Reprise" si "People disappear here".

Odată cu noul proiect, Halsey a lansat videoclipuri noi pentru toate melodiile albumului. În timpul sărbătoriilor de iarnă, artista a prezentat și varianta live a materialului discografic.

Proiectul muzical a fost produs de Trent Reznor și Atticus Ross și a debutat pe primul loc în Billboard Top Current Albums, fiind al treilea album consecutiv al artistei ce reușește această performanță. Materialul a fost pe prima poziție și în Billboard's Alternative Albums, Vinyl Albums, Tastemaker Albums charts si Spotify Top 10 Global Album Debuts.

"If I Can’t Have Love, I Want Power" a primit, de asemenea, aprecieri din partea unor publicații reputate, precum The New York Times, Rolling Stone, NYLON, Cosmopolitan, Complex, Entertainment Weekly, Vulture, People, Kerrang, Slate, Billboard si NME.

Tracklist "If I Can't Have Love, I Want Power" Extended Edition:

 1. The Tradition
 2. Bells in Santa Fe
 3. Easier than Lying
 4. Lilith
 5. Girl is aGun
 6. You asked for this
 7. Darling
 8. 1121
 9. honey
 10. Whispers
 11. I'am not a Woman, I'm a God
 12. The Lighthouse
 13. Ya'aburnee
 14. Nightmare
 15. Nightmare Reprise
 16. People disappear here

Halsey a vândut peste 60 milioane de piese în America și peste 150 de milioane la nivel global. Artista a acumulat peste 31 de miliarde stream-uri la nivel mondial și peste 17 milioane de albume în toată lumea.

Pe lângă muzică, artista a lansat și cartea "I Would Leave Me If I Could: A Collection of Poetry", care a debutat în The New York Times Best Sellers în noiembrie anul trecut. Totodată, Halsey a fost inclusă în 100 Most Influential People of 2020 de cître revista Time. Artista are în palmares peste 20 de premii câștigate la gale importante, precum AMA, MTV VMA, GLAAD Award, the Songwriters Hall of Fame's Hal David Starlight Award si CMT Music Award.

Halsey și-a lansat și propriul brand de produse pentru make-up - About-face. Totodată, artista își folosește notorietatea pentru a susține drepturile tinerilor și femeilor și comunității LGBTQ, sprijinind și conștientizarea importanței sănătății mintale.

Citește în continuare