Urmărește-ne în Social Media

Halsey - Finally // Beautiful Stranger

Halsey cântă despre dragostea adolescentină pe noua piesă numită inedit "Finally // Beautiful Stranger". Acesta este cel mai nou single de pe viitorul album al artistei, "Manic", care se lansează în 2020. Urmăreşte videoclipul noii piese.

Halsey, o cântăreaţă care a flirtat mai mult cu pop-ul şi cu R&B-ul pare a se apropia de country pe "Finally // Beautiful Stranger". Videoclipul o prezintă în poziţia artistului prins în două ipostaze: cea a repetiţiilor în faţa unei încăperi goale şi cea a unei cântări în faţa unui public elevat, ieşit la întâlnire. Single-ul este unul romantic, pe care să danseze adolescenţii la un bal sau pe care îl auzim într-o scenă romantică dintr-un film.

Muziciana apare cu o chitară în mână pe toată durata clipului, însoţindu-şi trilul unic cu acorduri molatice, într-un crescendo fără explozie. Artista vine după o colaborare cu SUGA, component al formaţiei BTS, iar noul său track aminteşte multora de Taylor Swift, des influenţată de muzica country. Halsey a anunţat tracklist-ul viitorului său album, "Manic", cu câteva zile în urmă. Va sosi pe 17 ianuarie 2020 şi include o colaborare cu Alanis Morissette şi Dominic Fike, dar lipseşte cea cu Bring Me the Horizon, care primise un teaser în trecut.

Halsey a explicat că a "pregătit altceva" cu Bring Me the Horizon, care nu apare pe album, dar şi o colaborare cu "un bun prieten". E posibil să cânte alături de 5 Seconds of Summer, mai ales că o piesă de pe viitorul disc al trupei a apărut online cu Halsey la credits. Artista de 25 de ani pleacă în turneu pentru a îşi promova noul LP în februarie, cu cei de la Pale Waves în deschidere. Pe aceştia i-am văzut în concert în România, la Summer Well.

De pe viitorul material discografic am mai putut asculta piesele "Graveyard" şi "Clementine".Tânăra a luat cu asalt industria muzicală din 2015, strângând peste 23 de miliarde de stream-uri la nivel global şi peste 9 milioane de albume vândute. Are o nominalizare la Premiile Grammy şi primul său album, "BADLANDS" a primit discul de platină la un an după debut. Piesa "Without Me" a primit 5 discuri de platină.

PUBLICITATE
Comentarii