Urmărește-ne în Social Media

Halsey - Finally // Beautiful Stranger

Halsey cântă despre dragostea adolescentină pe noua piesă numită inedit "Finally // Beautiful Stranger". Acesta este cel mai nou single de pe viitorul album al artistei, "Manic", care se lansează în 2020. Urmăreşte videoclipul noii piese.

Halsey, o cântăreaţă care a flirtat mai mult cu pop-ul şi cu R&B-ul pare a se apropia de country pe "Finally // Beautiful Stranger". Videoclipul o prezintă în poziţia artistului prins în două ipostaze: cea a repetiţiilor în faţa unei încăperi goale şi cea a unei cântări în faţa unui public elevat, ieşit la întâlnire. Single-ul este unul romantic, pe care să danseze adolescenţii la un bal sau pe care îl auzim într-o scenă romantică dintr-un film.

Muziciana apare cu o chitară în mână pe toată durata clipului, însoţindu-şi trilul unic cu acorduri molatice, într-un crescendo fără explozie. Artista vine după o colaborare cu SUGA, component al formaţiei BTS, iar noul său track aminteşte multora de Taylor Swift, des influenţată de muzica country. Halsey a anunţat tracklist-ul viitorului său album, "Manic", cu câteva zile în urmă. Va sosi pe 17 ianuarie 2020 şi include o colaborare cu Alanis Morissette şi Dominic Fike, dar lipseşte cea cu Bring Me the Horizon, care primise un teaser în trecut.

Halsey a explicat că a "pregătit altceva" cu Bring Me the Horizon, care nu apare pe album, dar şi o colaborare cu "un bun prieten". E posibil să cânte alături de 5 Seconds of Summer, mai ales că o piesă de pe viitorul disc al trupei a apărut online cu Halsey la credits. Artista de 25 de ani pleacă în turneu pentru a îşi promova noul LP în februarie, cu cei de la Pale Waves în deschidere. Pe aceştia i-am văzut în concert în România, la Summer Well.

De pe viitorul material discografic am mai putut asculta piesele "Graveyard" şi "Clementine".Tânăra a luat cu asalt industria muzicală din 2015, strângând peste 23 de miliarde de stream-uri la nivel global şi peste 9 milioane de albume vândute. Are o nominalizare la Premiile Grammy şi primul său album, "BADLANDS" a primit discul de platină la un an după debut. Piesa "Without Me" a primit 5 discuri de platină.

PUBLICITATE
Comentarii

Albume noi

Halsey a lansat varianta extinsă a albumului "If I Can’t Have Love, I Want Power"

Halsey începe noul an cu o variantă extinsă a celui mai recent album, "If I Can’t Have Love, I Want Power". În tracklistul acestei versiuni se regăsesc două piese noi: "Nightmare Reprise" si "People disappear here".

Publicat

pe

Halsey în videoclipul piesei "You should be sad"
Halsey în videoclipul piesei "You should be sad" │ FOTO: captură YouTube

"If I Can’t Have Love, I Want Power" a fost nominalizat la premiile Grammy în categoria Best Alternative Music Album. Discul a fost, de asemena, inclus în top 30 cele mai bune materiale din anul 2021, conform mai multor publicatii de specialitate. Varianta extinsă a albumului conține doua piese noi: "Nightmare Reprise" si "People disappear here".

Odată cu noul proiect, Halsey a lansat videoclipuri noi pentru toate melodiile albumului. În timpul sărbătoriilor de iarnă, artista a prezentat și varianta live a materialului discografic.

Proiectul muzical a fost produs de Trent Reznor și Atticus Ross și a debutat pe primul loc în Billboard Top Current Albums, fiind al treilea album consecutiv al artistei ce reușește această performanță. Materialul a fost pe prima poziție și în Billboard's Alternative Albums, Vinyl Albums, Tastemaker Albums charts si Spotify Top 10 Global Album Debuts.

"If I Can’t Have Love, I Want Power" a primit, de asemenea, aprecieri din partea unor publicații reputate, precum The New York Times, Rolling Stone, NYLON, Cosmopolitan, Complex, Entertainment Weekly, Vulture, People, Kerrang, Slate, Billboard si NME.

Tracklist "If I Can't Have Love, I Want Power" Extended Edition:

 1. The Tradition
 2. Bells in Santa Fe
 3. Easier than Lying
 4. Lilith
 5. Girl is aGun
 6. You asked for this
 7. Darling
 8. 1121
 9. honey
 10. Whispers
 11. I'am not a Woman, I'm a God
 12. The Lighthouse
 13. Ya'aburnee
 14. Nightmare
 15. Nightmare Reprise
 16. People disappear here

Halsey a vândut peste 60 milioane de piese în America și peste 150 de milioane la nivel global. Artista a acumulat peste 31 de miliarde stream-uri la nivel mondial și peste 17 milioane de albume în toată lumea.

Pe lângă muzică, artista a lansat și cartea "I Would Leave Me If I Could: A Collection of Poetry", care a debutat în The New York Times Best Sellers în noiembrie anul trecut. Totodată, Halsey a fost inclusă în 100 Most Influential People of 2020 de cître revista Time. Artista are în palmares peste 20 de premii câștigate la gale importante, precum AMA, MTV VMA, GLAAD Award, the Songwriters Hall of Fame's Hal David Starlight Award si CMT Music Award.

Halsey și-a lansat și propriul brand de produse pentru make-up - About-face. Totodată, artista își folosește notorietatea pentru a susține drepturile tinerilor și femeilor și comunității LGBTQ, sprijinind și conștientizarea importanței sănătății mintale.

Citește în continuare