Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia"

Videoclip oficial: Halsey - Finally // Beautiful Stranger

Halsey cântă despre dragostea adolescentină pe noua piesă numită inedit "Finally // Beautiful Stranger". Acesta este cel mai nou single de pe viitorul album al artistei, "Manic", care se lansează în 2020. Urmăreşte videoclipul noii piese.

Halsey, o cântăreaţă care a flirtat mai mult cu pop-ul şi cu R&B-ul pare a se apropia de country pe "Finally // Beautiful Stranger". Videoclipul o prezintă în poziţia artistului prins în două ipostaze: cea a repetiţiilor în faţa unei încăperi goale şi cea a unei cântări în faţa unui public elevat, ieşit la întâlnire. Single-ul este unul romantic, pe care să danseze adolescenţii la un bal sau pe care îl auzim într-o scenă romantică dintr-un film.

Muziciana apare cu o chitară în mână pe toată durata clipului, însoţindu-şi trilul unic cu acorduri molatice, într-un crescendo fără explozie. Artista vine după o colaborare cu SUGA, component al formaţiei BTS, iar noul său track aminteşte multora de Taylor Swift, des influenţată de muzica country. Halsey a anunţat tracklist-ul viitorului său album, "Manic", cu câteva zile în urmă. Va sosi pe 17 ianuarie 2020 şi include o colaborare cu Alanis Morissette şi Dominic Fike, dar lipseşte cea cu Bring Me the Horizon, care primise un teaser în trecut.

Halsey a explicat că a "pregătit altceva" cu Bring Me the Horizon, care nu apare pe album, dar şi o colaborare cu "un bun prieten". E posibil să cânte alături de 5 Seconds of Summer, mai ales că o piesă de pe viitorul disc al trupei a apărut online cu Halsey la credits. Artista de 25 de ani pleacă în turneu pentru a îşi promova noul LP în februarie, cu cei de la Pale Waves în deschidere. Pe aceştia i-am văzut în concert în România, la Summer Well.

De pe viitorul material discografic am mai putut asculta piesele "Graveyard" şi "Clementine".Tânăra a luat cu asalt industria muzicală din 2015, strângând peste 23 de miliarde de stream-uri la nivel global şi peste 9 milioane de albume vândute. Are o nominalizare la Premiile Grammy şi primul său album, "BADLANDS" a primit discul de platină la un an după debut. Piesa "Without Me" a primit 5 discuri de platină.

Citește mai multe despre Halsey
Videoclipuri cu Halsey
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE