Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia"

Videoclip oficial: Halsey - Clementine

Halsey îşi sărbătoreşte ziua de naştere prin lansarea unei piese şi a unui clip, "Clementine". Artista a împlinit 25 de ani pe 29 septembrie şi ne prezintă un dans interpretativ realizat la un acvariu, pe care îl puteţi admira în clipul din articol.

"Clementine" este o piesă sensibilă, care prefaţează o nouă abordare, reflectată pe albumul "Manic", pe care Halsey îl pregăteşte pentru debut în 2020. Noua piesă se bazează pe vocea artistei şi un sample repetitiv în fundal, alternat cu o percuţie minimă. E genul de piesă care se aude într-un moment de reflecţie al unui personaj dintr-un film. Pare o piesă bună de despărţire sau introspecţie.

Videoclipul a fost filmat la un acvariu, în care Halsey şi partenerul său de dans explorează sentimente manifestate prin dans expresiv. Avem forme de balet, coregrafii complexe şi adevărate dialoguri non verbale purtate prin mişcări ale corpului. Versurile ne arată că Halsey "nu are nevoie de nimeni", este complet independentă şi liberă.

Clipul a fost realizat alături de fratele artistei, Sevian Frangipane. Piesa a fost compusă alături de producătorul Jon Cunningham, iar Dani Vitale a regizat clipul şi s-a ocupat şi de coregrafie. Suntem la al treilea single de pe discul "Manic", care va sosi la anul. Până acum am putut asculta piesele "Without Me" şi "Graveyard". Asta în vreme ce ne sună încă în minte ecourile colaborării cu Yungblud şi Travis Barker pe "11 Minutes".

Halsey va începe anul 2020 direct cu lansarea albumului pe 17 ianuarie, urmată de un turneu ce debutează în februarie. Va fi un turneu global, iar datele nu au fost încă stabilite clar. Tânăra muziciană a cântat recent un cover după celebra melodie "Time After Time" a lui Cyndi Lauper în cadrul secţiunii In Memoriam de la premiile Emmy 2019.

Halsey are în discografie doar două albume până acum, "Badlands" din 2015 şi "Hopeless Fountain Kingdom" în 2017. Primul său mare hit a fost "Closer", colaborarea cu The Chainsmokers, care a ajuns pe locul întâi în topurile din peste 10 ţări.

Citește mai multe despre Halsey
Videoclipuri cu Halsey
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE