Urmărește-ne în Social Media

Halsey - Clementine

Halsey îşi sărbătoreşte ziua de naştere prin lansarea unei piese şi a unui clip, "Clementine". Artista a împlinit 25 de ani pe 29 septembrie şi ne prezintă un dans interpretativ realizat la un acvariu, pe care îl puteţi admira în clipul din articol.

"Clementine" este o piesă sensibilă, care prefaţează o nouă abordare, reflectată pe albumul "Manic", pe care Halsey îl pregăteşte pentru debut în 2020. Noua piesă se bazează pe vocea artistei şi un sample repetitiv în fundal, alternat cu o percuţie minimă. E genul de piesă care se aude într-un moment de reflecţie al unui personaj dintr-un film. Pare o piesă bună de despărţire sau introspecţie.

Videoclipul a fost filmat la un acvariu, în care Halsey şi partenerul său de dans explorează sentimente manifestate prin dans expresiv. Avem forme de balet, coregrafii complexe şi adevărate dialoguri non verbale purtate prin mişcări ale corpului. Versurile ne arată că Halsey "nu are nevoie de nimeni", este complet independentă şi liberă.

Clipul a fost realizat alături de fratele artistei, Sevian Frangipane. Piesa a fost compusă alături de producătorul Jon Cunningham, iar Dani Vitale a regizat clipul şi s-a ocupat şi de coregrafie. Suntem la al treilea single de pe discul "Manic", care va sosi la anul. Până acum am putut asculta piesele "Without Me" şi "Graveyard". Asta în vreme ce ne sună încă în minte ecourile colaborării cu Yungblud şi Travis Barker pe "11 Minutes".

Halsey va începe anul 2020 direct cu lansarea albumului pe 17 ianuarie, urmată de un turneu ce debutează în februarie. Va fi un turneu global, iar datele nu au fost încă stabilite clar. Tânăra muziciană a cântat recent un cover după celebra melodie "Time After Time" a lui Cyndi Lauper în cadrul secţiunii In Memoriam de la premiile Emmy 2019.

Halsey are în discografie doar două albume până acum, "Badlands" din 2015 şi "Hopeless Fountain Kingdom" în 2017. Primul său mare hit a fost "Closer", colaborarea cu The Chainsmokers, care a ajuns pe locul întâi în topurile din peste 10 ţări.

PUBLICITATE
Comentarii

Lifestyle

Halsey a anunțat că este însărcinată - FOTO

Muziciana de 26 de ani pare să aibă deja un an plin de evenimente fericite, atât pe plan profesional, cât și personal. Halsey a anunțat că va aștepta un copil cu scenaristul Alev Aydin. Găsești detalii și poze în articol.

Publicat

pe

Halsey în videoclipul piesei "You should be sad"
Halsey în videoclipul piesei "You should be sad" │ FOTO: captură YouTube

Lucrurile îi merg din plin artistei. Recent, a lansat prima sa linie de make-up, iar acum Halsey se pregătește să devină mamă. Tânăra a postat pe rețelele de socializare o serie de poze ce îi arată burtica de gravidă. Fotografiile sunt acompaniate de trei simboluri ce fac trimitere la conceptul  "rainbow baby" (n.r. copilul curcubeu).

Acest termen se referă la un copil sănătos născut după pierderea unei sarcini din diferite motive. "Rainbow baby" provine din ideea unui curcubeu care apare pe cer după o furtună sau după o perioadă întunecată și dificilă. Termenul a câștigat popularitate pe bloguri și pe rețelele de socializare în ultimii ani și a ajuns să simbolizeze speranța și vindecarea.

Folosirea acestui concept în anunțul făcut are sens. În 2015, Halsey a suferit un avort spontan în timpul unui concert. După acest eveniment, Halsey a vorbit deschis despre faptul că a fost diagnosticată cu endometrioză, o condiție care afectează uterul.

Deși endometrioza este una dintre principalele cauze de infertilitate, Halsey a reușit să își îndeplinească visul de a fi mamă. În ceea ce-l privește pe tătic, acesta este Alex Aydin, un scenarist în vârstă de 37 de ani. Potrivit People, cei doi sunt împreună de câteva luni, dar au preferat să-și țină relația ascunsă de ochii lumii.

Fotografii Halsey:

Citește în continuare

Lifestyle

Halsey ne introduce în lumea picturii cu noua sa linie de make-up - VIDEO

Halsey se numără printre vedetele care și-au extins cariera artistică către domeniul afacerilor. Artista de 26 de ani a lansat un brand de make-up și le-a prezentat fanilor noile produse. Găsești în articol machiajul pe care Halsey îl recomandă.

Publicat

pe

Halsey în tutorialul de make-up "about-face"
Halsey în tutorialul de make-up "about-face" │ FOTO: captură YouTube

Halsey este o artistă completă. Deși este cunoscută la nivel mondial drept cântăreață și compozitoare, Halsey este și pictoriță. Pasiunea ei pentru culori, artă și exprimarea creativității este concentrată și în noul său brand de make-up. Intitulată "about-face", linia de produse cuprinde o gamă largă de nuanțe și texturi, perfecte pentru a ne crea propria "capodoperă facială".

"about-face" a ajuns la urechile publicului la începutul acestui an. Lansarea oficială a produselor va avea loc pe 25 ianuarie, însă doritorii pot deja să plaseze o pre-comandă. Noul brand de machiaj al artistei americane include farduri de pleoape, rujuri, creioane pentru ochi și buze, iluminatoare, pudre sau portfarduri.

Halsey le-a prezentat fanilor o idee de machiaj al ochilor. Artista a declarat că machiajul este una dintre marile sale pasiuni și îl asociază cu pictura. Îți oferă libertate de creație, te eliberează de orice îngrădire și îți permite să te exprimi așa cum simți.

"Ar trebui să vă distrați cu machiajul. Machiajul ar trebui să fie destul de nebunesc, dezordonat. Să nu vă fie teamă să riscați. Creați ceva caraghios și lăsați-l să fie o formă de artă, așa cum ar trebui oricum să fie [...]. Sper să vă placă produsele <<about-face>>. Cred că de ele sunt cea mai mândră din cariera mea de până acum pentru că iubesc atât de mult machiajul și mă machiez singură de mult timp. Îmi plac culorile acrilice, cele pe bază de ulei, îmi plac desenul, pictura, sculptura, îmi place să compun, să cânt, dar machiajul este este cel mai distractiv pentru că îmi permite să mă transform în fiecare zi", a spus Halsey.

VIDEO: Halsey realizează un machiaj cu produsele "about-face":

Citește în continuare