Urmărește-ne în Social Media

Halsey - So Good

Halsey a lansat "So Good", o piesă sinceră ce vorbește despre complicațiile iubirii. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Piesa "So Good" a fost produsă de Tobias Karlsson și Max Martin. Videoclipul ce însoțește melodia a fost regizat de Alev Aydin, partenerul lui Halsey.

Săptămâna trecută, când Halsey a sărbătorit a cincea aniversare de la lansarea "hopeless fountain kingdom", RIAA a anunțat că albumul a atins statutul de 2xPlatinum. Cel de-al treilea album al lui Halsey, "Manic", este, de asemenea, premiat cu dublu platină. Ambele albume au debutat pe locul 1 în topul Billboard, în topul vânzărilor de albume - la fel ca materialul "If ​​I Can't Have Love, I Want Power".

Halsey a strâns până în prezent peste 31 de miliarde de streamuri globale combinate, inclusiv peste 12,5 miliarde de streamuri din S.U.A., și a vândut aproape 17 milioane de unități de album ajustate în întreaga lume. Cel mai recent album al lor, "If I Can't Have Love, I Want Power", a debutat pe locul 1 în topurile Billboard în topul vânzărilor actuale de albume și al Top Alternative Albums în 2021. Din urmă vine "Manic" din 2020, care a intrat, de asemenea, în topul actual al vânzărilor de albume.

Pe lângă muzică, Halsey a lansat și cartea "I Would Leave Me If I Could: A Collection of Poetry", care a debutat în The New York Times Best Sellers în noiembrie anul trecut. Totodată, Halsey a fost inclusă în 100 Most Influential People of 2020 de revista Time. Artista are în palmares peste 20 de premii câștigate la gale importante, precum AMA, MTV VMA, GLAAD Award, the Songwriters Hall of Fame's Hal David Starlight Award si CMT Music Award.

Halsey și-a lansat și propriul brand de produse pentru make-up - About-face. Totodată, artista își folosește notorietatea pentru a susține drepturile tinerilor și femeilor și comunității LGBTQ, sprijinind și conștientizarea importanței sănătății mintale.

Comentarii