Urmărește-ne în Social Media

Lansări de carte

Halsey va lansa prima sa colecție de poezii

Halsey își face debutul în lumea poeziei cu o colecție de texte. Intitulată "I Would Leave Me If I Could", seria de poezii va fi lansată pe 10 noiembrie, prin editura americană Simon & Schuster.

Publicat

pe

Halsey în videoclipul "Finally//beautiful stranger"
Halsey în videoclipul "Finally//beautiful stranger"

Editorului a dezvăluit că poeziile lui Halsey vor aborda multe dintre aceleași subiecte ce se găsesc și în muzica ei: sănătate mintală, probleme familiale, sexualitate, despărțiri și multe altele.

"Poezia concentrează tot ceea ce face Halsey - de la muzică la pictură și spectacol - așa că nu este cu adevărat o surpriză că a fost atât de înzestrată cu scrisul. Am fost imediat captivați de poeziile sale, așa cum milioane sunt [captivați] de muzica ei", a spus Stephanie Frerich, editorul executiv Simon & Schuster.

Halsey le-a dat vestea fanilor prin intermediul rețelelor de socializare:

"Am scris mii de propoziții, dar mă străduiesc cumva să alcătuiesc una singură pentru a rezuma cât de emoționantă sunt pentru acest lucru".

În ultimele săptămâni, în urma uciderii lui George Floyd în Minneapolis, Halsey a protestat împotriva brutalității poliției alături de alți rezidenți din Los Angeles și a oferit asistență medicală celor răniți de gloanțe de cauciuc sau gaze lacrimogene. Anterior, Halsey a donat 100.000 de măști chirurgicale mai multor spitale din Los Angeles, ale căror cadre medicale tratează pacienți infectați cu COVID-19.

Din 2015, Halsey a strâns zeci de miliarde de stream-uri la nivel internațional și a vândut peste 15 milioane de albume, a avut concerte pe 5 continente, a fost nominalizată la premiile GRAMMY și a apărut pe numeroase coperte a unor reviste precum Rolling Stone, Cosmopolitan, Forbes, Billboard și chiar Playboy. Halsey fost primul artist care a ocupat locurile 1 și 2 ale topului Billboard Hot 100 pentru piese pop pe radio, simultan. De asemenea, în martie 2019, Halsey a devenit si primul artist în istorie care s-a înlocuit pe prima poziție a acestui clasament, piesa "Without Me" a urcat pe locul 1, iar "Eastside" a coborât pe poziția a doua. "Without Me" este cea mai difuzată piesa în 2019 pe radiourile din Statele Unite.

În ianuarie 2020, Halsey a lansat cel de-al treilea album de studio, "Manic". Materialul  include colaborări cu artiști precum Dominic Fike, Alanis Morrisette și Suga (membru BTS) și piese deja lansate cu videoclip ca "You Should Be Sad", "Clementine", "Graveyard", "WithoutMe" sau "Finally//Beautiful Strangers".

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare

Trending