Urmărește-ne în Social Media

Halsey, SUGA - Lilith (Diablo IV Anthem)

Halsey și Suga, membru al trupei BTS, au lansat videoclipul piesei "Lilith". Melodia este extrasă de pe coloana sonoră a jocului video "Diablo IV". Materialul este disponibil în articol, te invităm să-l urmărești.

Lansată inițial ca parte a celui de-al patrulea album al lui Halsey, "If I Can’t Have Love, I Want Power", piesa "Lilith" se bucură de o nouă versiune, distribuită pentru a sărbători mult așteptatul joc Diablo IV.

"De îndată ce a fost anunțat Diablo 4, am știut că vreau să fiu parte din pregătire și lansare. Lilith reprezintă o influență puternică asupra propriei mele arte și a justificat atât de multe caracteristici ale alter-ego-ului meu. Familia mea a petrecut multe ore în Sanctuary (n.r. lumea jocului Diablo) de-a lungul anilor, așa că sunt aici ca și colaborator, dar și ca fan", a declarat Halsey.

Videoclipul întunecat și dramatic a fost regizat de Henry Hobson și filmat în incinta Chapelle des Jésuites (Capela Iezuiților) din Cambrai, Franța. Tavanul a fost acoperit cu picturi inspirate de joc și o prezintă pe Halsey în ipostaza de războinică, transformându-se la final în Lilith. Apariția lui Suga vine la jumătatea melodiei, învăluită într-o ceață roșie.

Cel mai recent album semnat Halsey, "If I Can't Have Love, I Want Power", a debutat pe locul 1 în topurile Billboard în topul vânzărilor actuale de albume și al Top Alternative Albums în 2021. Din urmă vine "Manic" din 2020, care a intrat, de asemenea, în topul vânzărilor de albume.

Comentarii