Urmărește-ne în Social Media

Halsey, SUGA - Lilith (Diablo IV Anthem)

Halsey și Suga, membru al trupei BTS, au lansat videoclipul piesei "Lilith". Melodia este extrasă de pe coloana sonoră a jocului video "Diablo IV". Materialul este disponibil în articol, te invităm să-l urmărești.

Lansată inițial ca parte a celui de-al patrulea album al lui Halsey, "If I Can’t Have Love, I Want Power", piesa "Lilith" se bucură de o nouă versiune, distribuită pentru a sărbători mult așteptatul joc Diablo IV.

"De îndată ce a fost anunțat Diablo 4, am știut că vreau să fiu parte din pregătire și lansare. Lilith reprezintă o influență puternică asupra propriei mele arte și a justificat atât de multe caracteristici ale alter-ego-ului meu. Familia mea a petrecut multe ore în Sanctuary (n.r. lumea jocului Diablo) de-a lungul anilor, așa că sunt aici ca și colaborator, dar și ca fan", a declarat Halsey.

Videoclipul întunecat și dramatic a fost regizat de Henry Hobson și filmat în incinta Chapelle des Jésuites (Capela Iezuiților) din Cambrai, Franța. Tavanul a fost acoperit cu picturi inspirate de joc și o prezintă pe Halsey în ipostaza de războinică, transformându-se la final în Lilith. Apariția lui Suga vine la jumătatea melodiei, învăluită într-o ceață roșie.

Cel mai recent album semnat Halsey, "If I Can't Have Love, I Want Power", a debutat pe locul 1 în topurile Billboard în topul vânzărilor actuale de albume și al Top Alternative Albums în 2021. Din urmă vine "Manic" din 2020, care a intrat, de asemenea, în topul vânzărilor de albume.

Comentarii

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare