Urmărește-ne în Social Media

Calvin Harris, Justin Timberlake, Pharrell şi Halsey cuceresc vara cu piesa "Stay With Me"

Calvin Harris continuă teaserele pentru noul său album şi a lansat o piesă înţesată de nume mari la categoria "Featuring". E vorba despre melodia "Stay With Me", care îi aduce împreună pe Justin Timberlake, Halsey şi Pharrell.

Calvin Harris, Justin Timberlake, Pharrell şi Halsey au creat un track văratic, cu influenţe disco şi de funk, ce pare desprins direct de pe scenele cluburilor din anii '80. Pare a fi în aceeaşi linie cu albumul lansat de Dua Lipa, "Future Nostalgia" şi cu faptul că iubim atât de mult anii '80, cu Kate Bush în Trending după momentul special din "Stranger Things". Melodia lui Calvin Harris radiază vară, optimism, dansuri funky şi este ilustrată cu imagini ce par luate direct din Miami.

"Stay With Me" e un track foarte lung, care clar are nevoie de un radio edit pentru a îl transforma în hit şi a îl scurta de la 5 la 3 sau 2 minute. Acest single este cel mai nou extras de pe albumul lui Calvin "Funk Wav Bounces Vol. 2", care va sosi pe 2 august. Alte single-uri de pe noul LP sunt "New Money", o colaborare cu 21 Savage, dar şi "Potion", colaborare cu Dua Lipa şi Young Thug, care are o estetică şi un sound similar cu release-ul cu Timberlake şi Halsey.

Au trecut 5 ani de la primul "Funk Wave Bounces Vol 1", iar succesorul său este înţesat de colaborări. Calvin Harris, pe care îl aşteptam la un eveniment SAGA pe litoral pe 30 iulie la SAGA Beach este unul dintre cei mai bine cotaţi şi bine plătiţi DJ din lume. A colaborat pentru noul său disc cu Stefflon Don, Pusha T, Lil Durk, Offset, Busta Rhymes, Latto, Swae Lee, dar şi Snoop Dogg. Harris are o sumedenie de gig-uri în această vară, printre care şi un concert pe stadion în Glasgow, apariţii la festivalurile EXIT Festival, Creamfields South, Sziget şi Belsonic.

Are şi o rezidenţă în celebrul club Ushuaia Ibiza, mecca tuturor DJ-ilor de pe Terra.

Calvin Harris are 38 de ani, este un DJ scoţian şi este activ din anul 1999. Pe numele său real Adam Richard Wiles, muzicianul a devenit celebru internaţional abia în 2012, odată cu lansarea primului său album EDM plin de colaborări cu artişti internaţionali, "18 Months". Era deja apreciat pentru LP-urile "I Created Disco" şi pentru "Ready for The Weekend", acesta din urmă debutând pe locul întâi în topul UK Albums Chart.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Calvin Harris şi Ellie Goulding prezintă piesa "Miracle"

Calvin Harris şi Ellie Goulding s-au reunit pentru a ne oferi un hit de dance floor, "Miracle". Hitmakerii care cucereau toate topurile acum un deceniu ne oferă un track care sună puternic a dance-pop de ani '90.

Publicat

pe

VIdeoclip Visualizer Calvin Harris Ellie Goulding Miracle
VIdeoclip Visualizer Calvin Harris Ellie Goulding Miracle │ FOTO: Calvin Harris

"Miracle" e neaşteptat de plin de nostalgie, având ceva din naivitatea şi simplitatea şlagărelor dance şi pop din anii 1990. Auzim în el trance, influenţe din Faithless şi foarte mult ATB. Ellie Goulding are o voce atemporală, pe care o poţi plasa totuşi în acelaşi registru cu Halsey. De-a lungul anilor vocea lui Ellie s-a pliat perfect pe dubstep, drum & bass, trance şi multe alte sub-genuri muzicale.

Pentru că acest single nu e foarte complex ca instrumentaţie, va fi foarte uşor de remixat într-o compilaţie, care include alte genuri. Este pentru a treia dată când colaborează Ellie Goulding şi Calvin Harris, după "I Need Your Love" din 2012 şi "Outside" din 2014. Harris a lansat al şaselea său album de studio în 2022, "Funk Wave Bounces Vol 2.", succesor pentru "Funk Wav Bounces Vol. 1". Producătorul scoţian are un an 2023 care include reprezentaţii la Creamfields North and South, dar şi la Coachella, Primavera Sound şi Longitude din Dublin.

Între timp Ellie Goulding şi-a amânat lansarea celui de-al cincilea său album, "Higher Than Heaven". Citează motive legate de materiale necesare pentru viniluri şi alte release-uri fizice. Iniţial albumul trebuia să se lanseze pe 3 februarie, dar succesorul lui "Brightest Blue" (LP din 2020) a fost acum mutat pe 7 aprilie. Ellie a lansat la început de an 2023 piesa "Like a Saviour", după ce în 2022 ne-a oferit hitul "Easy Lover", colaborare cu Big Sean.

Ellie Goulding este un artist britanic în vârstă de 36 de ani, care are la activ nominalizări la premii Grammy, multiple discuri de aur în UK, premii Brit Awards şi Critics' Choice Award.

Calvin Harris este un DJ scoţian, producător şi compozitor în vârstă de 39 de ani. Are 6 albume de studio la activ, şi a fost 6 ani la rând cel mai bine plătit DJ din lume: între 2013 şi 2018.

Citește în continuare