Urmărește-ne în Social Media

Calvin Harris, Justin Timberlake, Pharrell şi Halsey cuceresc vara cu piesa "Stay With Me"

Calvin Harris continuă teaserele pentru noul său album şi a lansat o piesă înţesată de nume mari la categoria "Featuring". E vorba despre melodia "Stay With Me", care îi aduce împreună pe Justin Timberlake, Halsey şi Pharrell.

Calvin Harris, Justin Timberlake, Pharrell şi Halsey au creat un track văratic, cu influenţe disco şi de funk, ce pare desprins direct de pe scenele cluburilor din anii '80. Pare a fi în aceeaşi linie cu albumul lansat de Dua Lipa, "Future Nostalgia" şi cu faptul că iubim atât de mult anii '80, cu Kate Bush în Trending după momentul special din "Stranger Things". Melodia lui Calvin Harris radiază vară, optimism, dansuri funky şi este ilustrată cu imagini ce par luate direct din Miami.

"Stay With Me" e un track foarte lung, care clar are nevoie de un radio edit pentru a îl transforma în hit şi a îl scurta de la 5 la 3 sau 2 minute. Acest single este cel mai nou extras de pe albumul lui Calvin "Funk Wav Bounces Vol. 2", care va sosi pe 2 august. Alte single-uri de pe noul LP sunt "New Money", o colaborare cu 21 Savage, dar şi "Potion", colaborare cu Dua Lipa şi Young Thug, care are o estetică şi un sound similar cu release-ul cu Timberlake şi Halsey.

Au trecut 5 ani de la primul "Funk Wave Bounces Vol 1", iar succesorul său este înţesat de colaborări. Calvin Harris, pe care îl aşteptam la un eveniment SAGA pe litoral pe 30 iulie la SAGA Beach este unul dintre cei mai bine cotaţi şi bine plătiţi DJ din lume. A colaborat pentru noul său disc cu Stefflon Don, Pusha T, Lil Durk, Offset, Busta Rhymes, Latto, Swae Lee, dar şi Snoop Dogg. Harris are o sumedenie de gig-uri în această vară, printre care şi un concert pe stadion în Glasgow, apariţii la festivalurile EXIT Festival, Creamfields South, Sziget şi Belsonic.

Are şi o rezidenţă în celebrul club Ushuaia Ibiza, mecca tuturor DJ-ilor de pe Terra.

Calvin Harris are 38 de ani, este un DJ scoţian şi este activ din anul 1999. Pe numele său real Adam Richard Wiles, muzicianul a devenit celebru internaţional abia în 2012, odată cu lansarea primului său album EDM plin de colaborări cu artişti internaţionali, "18 Months". Era deja apreciat pentru LP-urile "I Created Disco" şi pentru "Ready for The Weekend", acesta din urmă debutând pe locul întâi în topul UK Albums Chart.

PUBLICITATE
Comentarii