Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
URMA - BT Live Limited Edition
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza

Videoclip oficial: Halsey - Without Me

Halsey își exorcizează demonii prin muzică, compunând pentru a putea lăsa trecutul în urmă. ”Without Me” este o piesă extrem de personală, pe care artista o lansează împreună cu un videoclip ce ne ajută pe toți să înțelegem la ce relație abuzivă se face referire.

Folosind pentru videoclip un actor ce seamănă cu fostul său iubit, G-Eazy, Halsey ni se confesează, prezentându-ne pe scurt în ce fel a decurs ultima sa relație. ”Without Me” este, conform artistei, o piesă ”deosebit de personală”, fiind prima pe care o compune sub numele ei real, Ashley.

”Cred că acolo ajung (într-un punct foarte personal), adică ceea ce spun nu e protejat de niciun fel de personaj și de nicio poveste secundară. E vorba despre mine și despre viața mea. Asta m-a făcut să simt că am un fel de criză existențială ca artist, pentru că m-am mândrit că sunt acel gen de artist care este autentic și care scrie despre viața sa și despre toate lucrurile astea. Iar apoi, când am făcut piesa asta, am simțit cât de tare mă doare”, a detaliat Halsey într-un interviu acordat lui Zane Lowe.

Piesa ”Without Me” nu este inclusă momentan pe niciun disc, dar are, evident, o semnificație aparte, artista întrerupându-și actualul turneu pentru a lansa acest single.

Halsey promovează în prezent albumul ”Hopeless Fountain Kingdom”. Cel de-al doilea material de studio din cariera artistei a fost un real succes, LP-ul debutând pe prima poziție în topul american Billboard 200 și pe poziția a 2-a în topul discurilor din Australia.

 

Citește mai multe despre Halsey
Videoclipuri cu Halsey
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE