Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Billie Eilish: The World’s A Little BlurryUn documentar despre Billie Eilish apare în februarie 2021 - VIDEO TEASER Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020

Corey Taylor de la Slipknot şi-a finalizat primul album solo în carantină

Corey Taylor, poate cel mai vocal artist rock, citat des de publicaţiile de profil a intrat într-o nouă etapă a carierei sale muzicale. Artistul şi-a finalizat primul album solo, profitând de perioada carantinei şi izolării. Avem detalii despre LP în articol.

Corey Taylor

Corey Taylor este un om ocupat, între rolul de solist al trupei Slipknot şi cel de solist la Stone Sour. Artistul a ţinut deja reprezentaţii solo, precum cele din Londra de acum 3 ani, când Corey a cântat coveruri după The Cure, Kiss, Misfits şi R.E.M. Nu s-a ferit şi de interpretări de melodii Slipknot, dar şi momente amuzante cu melodii din "Sponge Bob" sau celebra sa piesă de Crăciun, "[email protected]$". Corey şi-a exprimat de mult dorinţa de a aborda şi alte genuri muzicale decât cele care l-au consacrat, pe un album solo.

Reprezentaţiile sale au fost acustice, pline de emoţie, iar muzicianul cochetează şi cu jazz-ul, cu muzica country şi chiar cu glam-ul, fiind prieten cu cei de la Steel Panther. Dezvăluirea cu privire la noul album a venit în cadrul unui podcast al lui Lzzy Hale de la Halestorm ("Raise Your Horns"). Acolo Taylor a menţionat că are 25 de piese înregistrate, acelaşi număr pe care îl pomenise solistul şi în noiembrie, doar că acum track-urile sunt finalizate.

Unele piese au fost compuse de-a lungul anilor, dar nu se potriveau cu nici una dintre trupele artistului. Pentru proiectul solo vocalistul a colaborat cu Christian Martucci de la Stone Sour, cu chitaristul Zach Throne de la trupa sa live Corey Taylor and Friends, dar şi cu basistul Jason Christopher şi toboşarul Dustin Schoenhofer. Înregistrarea a durat 2 săptămâni şi jumătate, iar Corey şi-a descris albumul ca "dope" ("mişto").

Artistul cu mască schimbătoare vine după un an 2019 în care Slipknot a lansat albumul "We Are Not Your Kind", primit excelent de fani şi public. Trupa ar fi trebuit să cânte la final de iulie 2020 în România, dar şi-a anulat reprezentaţia şi turneul european în întregime din cauza restricţiilor provocate de pandemie. Pe Corey l-am văzut în România totuşi cu Stone Sour în 2018 şi 2010.

Corey Taylor este cunoscut şi ca scriitor, având la activ 4 cărţi publicate:

  • Seven Deadly Sins: Settling the Argument Between Born Bad and Damaged Good
  • A Funny Thing Happened On The Way To Heaven (Or How I Made Peace With The Paranormal And Stigmatized Zealots & Cynics In The Process)
  • You're Making Me Hate You: A Cantankerous Look at the Common Misconception That Humans Have Any Common Sense Left
  • America 51: A Probe into the Realities That Are Hiding Inside "The Greatest Country in the World"

Citește mai multe despre Corey Taylor
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"Delia - Cum Era", primul concert drive-in din România, se amână

Primul concert de tip drive-in din România, pe care Delia ar fi trebuit să îl susțină la Romexpo pe 31...

Închide