Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Corey Taylor de la Slipknot şi-a finalizat primul album solo în carantină

Corey Taylor, poate cel mai vocal artist rock, citat des de publicaţiile de profil a intrat într-o nouă etapă a carierei sale muzicale. Artistul şi-a finalizat primul album solo, profitând de perioada carantinei şi izolării. Avem detalii despre LP în articol.

Publicat

pe

Corey Taylor

Corey Taylor este un om ocupat, între rolul de solist al trupei Slipknot şi cel de solist la Stone Sour. Artistul a ţinut deja reprezentaţii solo, precum cele din Londra de acum 3 ani, când Corey a cântat coveruri după The Cure, Kiss, Misfits şi R.E.M. Nu s-a ferit şi de interpretări de melodii Slipknot, dar şi momente amuzante cu melodii din "Sponge Bob" sau celebra sa piesă de Crăciun, "[email protected]$". Corey şi-a exprimat de mult dorinţa de a aborda şi alte genuri muzicale decât cele care l-au consacrat, pe un album solo.

Reprezentaţiile sale au fost acustice, pline de emoţie, iar muzicianul cochetează şi cu jazz-ul, cu muzica country şi chiar cu glam-ul, fiind prieten cu cei de la Steel Panther. Dezvăluirea cu privire la noul album a venit în cadrul unui podcast al lui Lzzy Hale de la Halestorm ("Raise Your Horns"). Acolo Taylor a menţionat că are 25 de piese înregistrate, acelaşi număr pe care îl pomenise solistul şi în noiembrie, doar că acum track-urile sunt finalizate.

Unele piese au fost compuse de-a lungul anilor, dar nu se potriveau cu nici una dintre trupele artistului. Pentru proiectul solo vocalistul a colaborat cu Christian Martucci de la Stone Sour, cu chitaristul Zach Throne de la trupa sa live Corey Taylor and Friends, dar şi cu basistul Jason Christopher şi toboşarul Dustin Schoenhofer. Înregistrarea a durat 2 săptămâni şi jumătate, iar Corey şi-a descris albumul ca "dope" ("mişto").

Artistul cu mască schimbătoare vine după un an 2019 în care Slipknot a lansat albumul "We Are Not Your Kind", primit excelent de fani şi public. Trupa ar fi trebuit să cânte la final de iulie 2020 în România, dar şi-a anulat reprezentaţia şi turneul european în întregime din cauza restricţiilor provocate de pandemie. Pe Corey l-am văzut în România totuşi cu Stone Sour în 2018 şi 2010.

Corey Taylor este cunoscut şi ca scriitor, având la activ 4 cărţi publicate:

  • Seven Deadly Sins: Settling the Argument Between Born Bad and Damaged Good
  • A Funny Thing Happened On The Way To Heaven (Or How I Made Peace With The Paranormal And Stigmatized Zealots & Cynics In The Process)
  • You're Making Me Hate You: A Cantankerous Look at the Common Misconception That Humans Have Any Common Sense Left
  • America 51: A Probe into the Realities That Are Hiding Inside "The Greatest Country in the World"

PUBLICITATE
Comentează

Lifestyle

Corey Taylor, solistul Slipknot a anunţat că are Covid-19 fiind vaccinat

La o săptămână după ce solistul Korn, Jonathan Davis a anunţat că este infectat cu Covid-19, aflăm că şi Corey Taylor, solistul Slipknot a luat virusul. Artistul trebuia să cânte la convenţia Astronomicon în Ann Arbor, Michigan, dar totul a fost anulat. Avem detalii despre starea solistului în articol.

Publicat

pe

Stone Sour la Arenele Romane 2018 │ FOTO: Stefan Sandu / InfoMusic.ro

Corey Taylor şi-a reluat concertele în această vară, după o lungă perioadă de pauză din cauza pandemiei. El şi-a început promovarea primului său album solo, "CMFT" printr-o serie de concerte, în cadrul cărora s-au auzit şi piese Slipknot şi Stone Sour. Corey Taylor a postat un clip pe pagina de Facebook a evenimentului Astronomicon, în care îşi cere scuze că trebuie să anuleze concertul, dar rezultatul său pozitiv după testul Covid-19 a provocat acest lucru.

Artistul declară că se simte rău şi are şi o voce răguşită şi gâtuită. Corey Taylor şi-a anunţat fanii că e vaccinat şi nu e îngrijorat, iar simptomele pe care le are sunt de gripă în acest moment, dar nu doreşte să dea boala şi altora. Şi Jonathan Davis a anunţat în ultimele 48 de ore ca se simte mai bine după o săptămână de luptă cu Covid-19. Taylor a ajuns subiect de ştiri în ultima lună atunci când a criticat politizarea campaniei de vaccinare şi demonizarea vaccinurilor de oameni cu diferite interese.

Solistul Slipknot a declarat şi că nu e foarte convins nici pro şi nici contra ideii de participare la concerte doar pentru vaccinaţi. Corey prefera să mizeze pe bun simţul al celor infectaţi sau nevaccinaţi de a nu merge la un concert când sunt bolnavi. Muzicianul şi-a petrecut ultima lună în turneul său solo, apărând la Sturgis Motorcycle Rally alături de trupa de dans a soţiei sale, Cherry Bombs.

Slipknot a confirmat recent reluarea turneului său european în 2022, cu o oprire în România, la Bucureşti pe 20 iulie 2022. Mereu prolific, Corey Taylor anunţa cu câteva luni în urmă că a scris 5 scenarii de filme şi o nouă carte. Corey Taylor a mai venit în România cu trupa Stone Sour la Arenele Române în 2018, dar şi în 2010, în cadrul unui festival de la Romexpo.

Citește în continuare

Lifestyle

Corey Taylor: "Oamenii se comportă de parcă a te vaccina e echivalentul unui pact cu diavolul"

Corey Taylor, vocalistul Slipknot și Stone Sour, a îndrăznit să-și exprime opinia cu privire la două subiecte actuale controversate: vaccinurile și accesul la concerte în pandemie. Potrivit muzicianului, vaccinurile au căpătat un stigmat din cauza abundenței de teorii ale conspirației, ce sunt mult mai vizibile decât informațiile din surse cu credibilitate.

Publicat

pe

Stone Sour la Arenele Romane 2018 │ FOTO: Stefan Sandu / InfoMusic.ro

Publicația Consequence of Sound a stat de vorbă recent cu Corey Taylor de la Slipknot, interviul cuprinzând și două subiecte fierbinți ale momentului. Muzicianul a fost întrebat ce părere are despre vaccinurile anti-COVID și despre necesitatea lor în contextul redeschiderii sectorului live.

"Oamenii se comportă de parcă a te vaccina e echivalentul unui pact cu diavolul. A fost atât de politizat și a scăpat totul de sub control în aceste bule conspirative cu ecou, încât oamenii uită că poți găsi toate informațiile de care ai nevoie online și că te poți educa singur și poți afla tot ce e de știut despre vaccinuri. (...)

Faptul că [vaccinurile] au fost demonizate, până în punctul în care au apărut aceste teorii ale conspirației, face să nu fie deloc surprinzător faptul că oamenilor le este frică de ele - pentru că ascultă de oamenii nepotriviți", a declarat Corey Taylor în cadrul discuției desfășurate pe ZOOM cu unul dintre reporterii Consequence of Sound.

Corey Taylor: "Dacă îi vei supune pe alții la riscul de a se îmbolnăvi, nu ar trebui să-ți dorești să mergi la un show. E o chestie de bun simț"

În ce privește obligativitatea vaccinării pentru a participa la concerte, Corey consideră că așa ceva nu ar trebui impus, ci ar trebui să fie "o chestie de bun simț" să-ți dorești să reduci riscurile transmiterii virusului.

"Dacă cred că ar trebui să fie o cerință obligatorie ca oamenii să fie vaccinați la concerte? Da și nu. Uite ce cred: nu ar trebui să fie o obligativitate, dar, ghici ce - dacă îi vei supune pe alții la riscul de a se îmbolnăvi, nu ar trebui să-ți dorești să mergi la un show. E o chestie de bun simț. Și dacă, într-adevăr, îi supui pe alții la riscul de a se îmbolnăvi, ești un nemernic. Și nu ar trebui să ți se permită să intri."

În încheiere, Corey a adăugat: "Deci, pentru mine, e o chestie de bun simț, dar nu avem prea mult bun simț zilele astea".

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2021 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Trending