Urmărește-ne în Social Media

rock

Corey Taylor

Poster eveniment Corey Taylor

Corey Taylor (Slipknot, Stone Sour) va susține un concert pe 31 mai la Arenele Romane din București. Evenimentul face parte din turneul european de promovare a albumului "CMF2".

Bilete concert Corey Taylor la Arenele Romane

Biletele se pun în vânzare începând din 7 martie, de la ora 10:00, la următoarele prețuri:

  • Premium (cu loc în sectoarele K si E) - 299 lei în earlybird, 319 lei în presale și 350 lei la intrare
  • Teren (fără loc, în fata scenei) - 239 lei in earlybird, 259 lei în presale și 280 lei la intrare
  • Acces General (cu loc în Arenă) - 169 lei în earlybird, 189 lei în presale și 220 lei la intrare

Info acces:

  • Copiii sub 10 ani au acces gratuit doar în zona Teren (nu și pe scaune) și însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.
  • Organizatorii recomandă fanilor care vin cu copii sub 10 ani să le protejeze acestora urechile cu căști speciale. La concert volumul va fi puternic și poate afecta auzul copiilor.
  • Organizatorii vor pregăti suficiente puncte de vânzare a băuturilor pentru a evita cozile. Ei recomandă totuși să veniți la eveniment din timp și nu fix înainte de concert. Este normal ca la orele de vârf, fix înainte de intrarea pe scena a trupei, când se atinge capacitatea maximă a spațiului, barurile să se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu câteva săptămâni înainte de concert.
  • Accesul cu umbrele este interzis.

Corey și trupa sa vor interpreta atât piese Slipknot, cât și Stone Sour. Pe fani îi va aștepta o seara plină de surprize la Arenele Romane, mai ales că în trupa sa cântă și Christian Martucci, chitaristul Stone Sour.

Corey Taylor se numără printre artiștii de top ai scenei metal internaționale. Solist în două proiecte muzicale de un real succes, Slipknot și Stone Sour, Taylor a intrat deja in istoria metalului american de după '90. Ca dovadă sunt multiplele sale colaborări cu artiști și formații precum Soulfly, Damageplan, Korn, Dream Theater, Charlie Benante sau Zakk Wylde.

Cu proiectul său solo a lansat două materiale de studio - "CMFT" și "CMF2", primul în 2020, iar al doilea în 2023.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 05 martie 2024. Ref #158381

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.