Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Corey Taylor licitează chitare din colecția personală pentru a strânge fonduri în lupta cu COVID-19

Licitația va prezenta o serie de chitare electrice, chitare acustice și chitare bas, toate semnate de solistul Slipknot, Corey Taylor. Mai multe detalii în articol.
Corey Taylor concert Londra 2017

Corey Taylor concert Londra 2017 │ FOTO: Corey Taylor

Corey Taylor scoate la licitație 13 chitare din colecția sa personală pentru a strânge bani ce vor fi de ajutor în demersul anti-pandemiei de coronavirus. Vânzarea are loc live pe eBay și se va desfășura până pe 7 mai.

Printre articolele muzicale se numără o chitară auriu-metalic Gibson Memphis Dave Grohl DG-335 (doar 400 în întreaga lume), o Gold Top Gibson Classic Les Paul, o chitară acustică Fender, o chitară albastru-perlat marca Gibson (doar 200 în lume) și o chitară bas SDGR. Fiecare instrument va fi livrat cu o cutie de depozitare și un certificat de autenticitate.

Împreună cu toate sumele obținute din licitație care se vor duce la organizația non-profit Direct Relief, platforma eBay va oferi la rândul său 1 milion de dolari. Direct Relief va ajuta la livrarea echipamentului personal de protecție și a altor obiecte esențiale lucrătorilor din primele linii ale pandemiei de COVID-19.

Chitarele lui Corey Taylor puse la licitație:

Bazele formației Slipknot au fost puse în 1995 de Shawn Crahan, Joey Jordison și Paul Gray. Dintre aceștia doar Shawn continuă să urce pe scena alături de trupă. Joey Jordison nu mai face parte din formație din 2013. Paul Gray, în schimb, ne-a părăsit mult prea devreme. Artistul a murit în 2010. De-a lungul carierei, Slipknot a fost nominalizată la 10 Premii Grammy. Membrii trupei au reușit să și câștige în 2006 cu "Before I Forget", nominalizare pentru Best Metal Performance. În plus, artiștii din Iowa au câștigat de șapte ori Kerrang! Awards, de patru ori Metal Hammer Golden God Awards și de cinci ori Revolver Golden God Awards.

Recent, trupa a fost nevoită să își amâne întregul turneu din Asia, inclusiv Knotfest Japan (propriul festival) din cauza coronavirusului. Slipknot este aşteptată să cânte şi în România pe 27 iulie la Metalhead Meeting 2020, dar speram că până atunci va trece problema epidemiologică.

Citește mai multe despre Corey TaylorSlipknot
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Joe Satriani numește cel mai prost disc al său și cel mai bun album al tuturor timpurilor

Joe Satriani a răspuns provocării lansate de Louder Sound și a dezvăluit care este, în opinia sa, cel mai bun...

Închide