Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Slipknot şi-a anulat concertul de la Bucureşti; Iată cum se procedează cu biletele cumpărate

13 pare a fi zi cu ghinion pentru metalişti, Slipknot anunţând astăzi că îşi anulează turneul din această vară. E vorba despre concertele din Europa, Marea Britanie şi SUA. Este inclusă şi reprezentaţia de pe 27 iulie de la Bucureşti în cadrul Metalhead Meeting 2020, iar în următoarele rânduri aflaţi ce se întâmplă cu biletele.

Publicat

pe

Videoclip Slipknot Nero Forte
Videoclip Slipknot Nero Forte │ FOTO: Slipknot

Slipknot şi-a anulat toate concertele anunţate pentru vara lui 2020, inclusiv Knotfest Roadshow, Knotfest UK şi Knotfest at Sea, din cauza pandemiei de Coronavirus. Nu e o mutare singulară, pentru că şi Rammstein a anunţat o anulare similară a concertelor din vara lui 2020. În această primăvară Slipknot a fost nevoită să îşi amâne turneul din Asia, inclusiv apariţia sa la Knotfest Japan. Brandul Knotfest s-a extins într-o serie de festivaluri globale, cu evenimente în SUA, Japonia, Mexic şi Columbia.

În România grupul ar fi trebuit să ajungă pe 27 iulie, în cadrul Metalhead Meeting 2020, dar acest lucru nu va mai fi posibil. Ar fi fost prima incursiune Slipknot în România şi a treia venire a lui Corey Taylor, care a mai fost la noi cu Stone Sour în 2010 şi 2018. Iată ce au anunţat organizatorii Metalhead cu privire la anularea concertului şi procedura legată de bilete:

Dragii noştri,

Datorită măsurilor de securitate luate de Guvern şi pentru că siguranţa voastră şi a trupei şi a staff-ului acesteia este pe primul loc, concertul Slipknot nu mai poate avea loc în 2020 aşa cum organizatorii au anunţat iniţial. De fapt, întreg turneul trupei nu poate avea loc pentru că majoritatea ţărilor europene au interzis evenimentele majore. Lucrăm alături de trupă pentru a găsit o altă dată posibilă pentru Bucureşti dar până atunci am hotărât că este mai bine să vă returnăm banii plătiţi pe bilete sub formă de vouchere valabile la orice show organizat de METALHEAD sau BestMusic de anul acesta sau din 2021. Voucherul este valabil până pe 31 septembrie 2021.

Nu trebuie decât să intraţi pe www.iabilet.ro/retur şi să urmaţi instrucţiunile şi veţi primi voucherul din partea iabilet.ro în maxim 14 zile. Acest voucher permite şi opţiunea de rest, aşa că poate fi fragmentat pe mai multe evenimente. După fiecare folosire veţi primi automat un alt voucher cu diferenţa.

Siguranţa voastră şi a artiştilor dar şi a staff-ului acestora este foarte importantă pentru noi şi vă mulţumim pentru înţelegerea de care aţi dat dovadă în această perioadă şi ne bazăm pe suportul vostru în continuare. Industria trece prin momente grele dar le vom depăşi împreună şi ne vom reveni cu toţii mai puternici. Vă mulţumim că ne sunteţi alături de 16 ani şi vă asigurăm că vom continua ceea ce facem încercând să vă aducem trupe mari, de calibru dar şi multe nume underground în premieră (sau nu) în România.

Vă mulţumim şi aşteptam cu toţii vremuri mai bune.

Pe scurt, dacă aţi cumpărat bilet la concert, trebuie să intraţi pe www.iabilet.ro/retur şi să urmaţi instrucţiunile pentru a primi un voucher. Acesta se poate aplica la multiple evenimente, în funcţie de valoarea sa. Se aplică la evenimentele BestMusic şi Metalhead din acest an şi 2021. Nu suntem într-o situaţie singulară, pentru că toate concertele din Europa ale trupei au fost anulate.

Aşteptăm veşti despre reprogramarea eventuală a concertului, trupa făcând tot posibilul să stabilească o metodă de a se revedea cu fanii.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte miercuri, 20 iulie 2022

Slipknot

Loc
Romexpo
PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Slipknot îşi reprogramează concertul din România; Când se ţine evenimentul?

Încheiem săptămâna cu o veste mai puţin plăcută, în special pentru fanii Slipknot: concertul din iulie 2021 de la Romexpo a fost reprogramat. Iniţial evenimentul trebuia să aibă loc la final de iulie 2020, apoi a fost reprogramat pe 21 iulie 2021. Pe 11 iunie 2021 Slipknot a publicat pe pagina oficială de Facebook, anunţând că a reprogramat toate concertele din turneul european din acest an.

Publicat

pe

│ FOTO: Slipknot poster concert 2022 www.facebook.com

Pe listă se află inclusiv concertul de pe 21 iulie 2021 din România, care a fost mutat pe 20 iulie 2022, rămânând în acelaşi loc, Romexpo. Au mai fost reprogramate concertele Slipknot din vara lui 2021 din Rusia, Ucraina, Bulgaria, Grecia şi apariţia de la Wacken, din Germania. Tot astăzi a venit şi vestea reprogramării unor alte concerte din România din 2021: Judas Priest, Nick Mason (Pink Floyd) şi Wardruna. Dar revenind la Slipknot, concertul de la noi ar fi putut avea teoretic loc în conformitate cu noile norme de relaxare.

De la 1 iunie 2021 reglementările permit organizarea de evenimente cu 1000 de persoane la interior, dacă au test PCR, dovada că au trecut prin boală sau dovada vaccinării. În cazul evenimentelor care includ numai vaccinaţi în public, nu există limită de persoane. În ultima săptămână au venit confirmările cu privire la organizarea lui UNTOLD între 9 şi 12 septembrie 2021 şi SAGA Festival şi-a reconfirmat artiştii pentru ediţia din acest an. Electric Castle Special, o ediţie aparte a festivalului are loc în august 2021, în perioada 6-15 august. Se va ţine în multiple locaţii din Cluj-Napoca şi Bonţida.

De remarcat că în ciuda anulării turneului din Europa, Slipknot ţine în continuare propriul festival Knotfest în statul american din care se trage, Iowa. Are loc pe 25 septembrie şi va include în deschidere nume ca Gojira, Trivium, Fever 333 şi Tech N9ne. Slipknot este şi headliner la festivalul Rocklahoma, alături de Limp Bizkit şi Rob Zombie. Corey Taylor, solistul Slipknot a pornit într-un turneu solo în primele zile din luna iunie 2021, promovându-şi primul album solo, "CMFT".

În ultima săptămână a venit şi confirmarea că Slipnot va finaliza un nou album conceptual în iulie 2021, urmând a îl lansa în anul curent. Au trecut doar 2 ani de la lansarea LP-ului "We Are Not Your Kind", care a venit în 2019. Între timp şi videograful şi toboşarul trupei, M Shawn Crahan aka Clown tocmai a lansat două piese solo.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Trending