Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021 Gianina, Dorel și Bobiță în ”Las Fierbinți”"Las Fierbinți" revine în februarie la PRO TV cu sezonul 18 Roger Waters - "The Gunner's Dream" (2021)Roger Waters reinterpretează piesa "The Gunner's Dream" - VIDEO Jennifer Lopez în videoclipul ”Lonely”Jennifer Lopez dezminte zvonurile că ar fi apelat la operații estetice: "Așa arată fața mea"

Slipknot şi-a anulat concertul de la Bucureşti; Iată cum se procedează cu biletele cumpărate

13 pare a fi zi cu ghinion pentru metalişti, Slipknot anunţând astăzi că îşi anulează turneul din această vară. E vorba despre concertele din Europa, Marea Britanie şi SUA. Este inclusă şi reprezentaţia de pe 27 iulie de la Bucureşti în cadrul Metalhead Meeting 2020, iar în următoarele rânduri aflaţi ce se întâmplă cu biletele.
Videoclip Slipknot Nero Forte

Videoclip Slipknot Nero Forte │ FOTO: Slipknot

Slipknot şi-a anulat toate concertele anunţate pentru vara lui 2020, inclusiv Knotfest Roadshow, Knotfest UK şi Knotfest at Sea, din cauza pandemiei de Coronavirus. Nu e o mutare singulară, pentru că şi Rammstein a anunţat o anulare similară a concertelor din vara lui 2020. În această primăvară Slipknot a fost nevoită să îşi amâne turneul din Asia, inclusiv apariţia sa la Knotfest Japan. Brandul Knotfest s-a extins într-o serie de festivaluri globale, cu evenimente în SUA, Japonia, Mexic şi Columbia.

În România grupul ar fi trebuit să ajungă pe 27 iulie, în cadrul Metalhead Meeting 2020, dar acest lucru nu va mai fi posibil. Ar fi fost prima incursiune Slipknot în România şi a treia venire a lui Corey Taylor, care a mai fost la noi cu Stone Sour în 2010 şi 2018. Iată ce au anunţat organizatorii Metalhead cu privire la anularea concertului şi procedura legată de bilete:

Dragii noştri,

Datorită măsurilor de securitate luate de Guvern şi pentru că siguranţa voastră şi a trupei şi a staff-ului acesteia este pe primul loc, concertul Slipknot nu mai poate avea loc în 2020 aşa cum organizatorii au anunţat iniţial. De fapt, întreg turneul trupei nu poate avea loc pentru că majoritatea ţărilor europene au interzis evenimentele majore. Lucrăm alături de trupă pentru a găsit o altă dată posibilă pentru Bucureşti dar până atunci am hotărât că este mai bine să vă returnăm banii plătiţi pe bilete sub formă de vouchere valabile la orice show organizat de METALHEAD sau BestMusic de anul acesta sau din 2021. Voucherul este valabil până pe 31 septembrie 2021.

Nu trebuie decât să intraţi pe www.iabilet.ro/retur şi să urmaţi instrucţiunile şi veţi primi voucherul din partea iabilet.ro în maxim 14 zile. Acest voucher permite şi opţiunea de rest, aşa că poate fi fragmentat pe mai multe evenimente. După fiecare folosire veţi primi automat un alt voucher cu diferenţa.

Siguranţa voastră şi a artiştilor dar şi a staff-ului acestora este foarte importantă pentru noi şi vă mulţumim pentru înţelegerea de care aţi dat dovadă în această perioadă şi ne bazăm pe suportul vostru în continuare. Industria trece prin momente grele dar le vom depăşi împreună şi ne vom reveni cu toţii mai puternici. Vă mulţumim că ne sunteţi alături de 16 ani şi vă asigurăm că vom continua ceea ce facem încercând să vă aducem trupe mari, de calibru dar şi multe nume underground în premieră (sau nu) în România.

Vă mulţumim şi aşteptam cu toţii vremuri mai bune.

Pe scurt, dacă aţi cumpărat bilet la concert, trebuie să intraţi pe www.iabilet.ro/retur şi să urmaţi instrucţiunile pentru a primi un voucher. Acesta se poate aplica la multiple evenimente, în funcţie de valoarea sa. Se aplică la evenimentele BestMusic şi Metalhead din acest an şi 2021. Nu suntem într-o situaţie singulară, pentru că toate concertele din Europa ale trupei au fost anulate.

Aşteptăm veşti despre reprogramarea eventuală a concertului, trupa făcând tot posibilul să stabilească o metodă de a se revedea cu fanii.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Slipknot
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Iggy Pop a anunțat difuzarea unui concert la care au participat membri Arctic Monkeys și Queens of the Stone Age

Iggy Pop a anunțat că va transmite în direct faimosul său concertul din 2016 de la Royal Albert Hall din...

Închide