Urmărește-ne în Social Media

Corey Taylor - Post Traumatic Blues

Corey Taylor a lansat al doilea single de pe noul său album solo, "Post Traumatic Blues". Sună a Stone Sour, deşi artistul a clarificat că acel proiect e mort şi că nu ţine de el revenirea sa. Avem parte şi de un videoclip oficial cu o varianta caricaturizată a aventurilor lui Corey.

După primul album solo, cel din 2020, "CMFT", acum Corey Taylor ne pregăteşte "CMF2", care va sosi pe 15 septembrie 2023. Până atunci am ascultat un prim single la începutul verii lui 2023, "Beyond", iar acum îl ascultăm pe al doilea, "Post Traumatic Blues". Ce surprinde cel mai mult la el e growl-ul lui Taylor, rezervat de obicei doar proiectului Slipknot.

Vocea curată aminteşte de trupa sa secundară, Stone Sour. Dacă ne luăm după acest track se pare că e aşa cum a promis Corey şi anume că noul LP va fi mult mai dur decât primul material solo. Cârcotaşii ar putea spune şi că e mai complex la nivel de solo-uri şi virtuozitate la chitară decât ultimul material discografic Slipknot.

Ce a spus Corey despre noua piesă:

"Post Traumatic Blues" este încercarea mea de a descrie pentru oameni ceea ce înseamnă să te lupţi cu PTSD (stres post traumatic). Uneori e greu pentru oameni să îmi înţeleagă suişurile şi coborâşurile, severitatea răcelii şi amorţelii, încât am vrut să încerc să construiesc un pod la nivel de versuri între cei în viaţă care trăiesc cu boala şi cei care încearcă să îi ajute.

Primul său single de pe noul album, "Beyond" a intrat deja în Top 15 Rock Radio şi a fost piesa flagship din playlistul Spotify Rock Hard. Taylor începea înregistrările pentru "CMF2" în ianuarie la The Hideout Recording Studios în Las Vegas, cu Ruston, care a mai lucrat cu Anthrax şi Steel Panther.

În trupa lui Corey se află basistul Eliot Lorango, toboşarul Dustin Robert şi chitariştii Christian Martucci (Stone Sour) şi Zach Throne.

În vârstă de 49 de ani, Corey Todd Taylor a devenit cunoscut publicului drept solistul trupei Slipknot, dar s-a bucurat de succes atât cu grupul Stone Sour, cât şi solo. Este de asemenea un scriitor de succes, ajungând pe lista de best seller-uri New York Times.

Comentarii

Concerte & turnee

Corey Taylor cântă la Arenele Romane pe 31 mai 2024

Corey Taylor revine în România cu ocazia turneului de promovare a albumului "CMF2". Artistul va concerta la Arenele Romane din București pe 31 mai. Află cât costă biletele și când le poți achiziționa.

Publicat

pe

Corey Taylor în videoclipul piesei "Beyond"
Corey Taylor în videoclipul piesei "Beyond" │ FOTO: captură YouTube / Corey Taylor

Corey și trupa sa vor interpreta atât piese Slipknot, cât și Stone Sour. Pe fani îi va aștepta o seara plină de surprize la Arenele Romane, mai ales că în trupa sa cântă și Christian Martucci, chitaristul Stone Sour.

Corey Taylor se numără printre artiștii de top ai scenei metal internaționale. Solist în două proiecte muzicale de un real succes, Slipknot și Stone Sour, Taylor a intrat deja in istoria metalului american de după '90. Ca dovadă sunt multiplele sale colaborări cu artiști și formații precum Soulfly, Damageplan, Korn, Dream Theater, Charlie Benante sau Zakk Wylde.

Cu proiectul său solo a lansat două materiale de studio - "CMFT" și "CMF2", primul în 2020, iar al doilea în 2023. Muzical, Taylor a declarat că Faith No More și Pearl Jam se numără printre formațiile care au avut un rol important în traseul său artistic.

În ceea ce privește "CMF2", albumul ce urmează să fie prezentat live la Arenele Romane, acesta a fost lansat oficial pe 15 septembrie 2023. A fost primul în colaborare cu casa de discuri BMG şi de asemenea primul lansat prin casa de discuri a lui Corey, Decibel Cooper Recordings. De producţie s-a ocupat Jay Ruston, cunoscut pentru colaborări cu Anthrax, Steel Panther, Amon Amarth. Acelaşi Ruston îşi lăsase amprenta şi asupra LP-ului Stone Sour din 2017, "Hydrograd", dar şi asupra lui "CMFT", primul album solo al lui Corey.

Prețuri bilete concert Corey Taylor la Arenele Romane

 • Biletele se pun în vânzare începând cu data de 7 martie, de la ora 10:00. Prețurile vor porni de la 169 lei (+ taxe). Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
Citește în continuare

Concerte & turnee

Corey Taylor vine în Europa în 2024; Solistul Slipknot anunţă turneul solo

Corey Taylor a fost scump la vedere în România, sosind cu ocazia concertului Slipknot din 2022 şi a celui Stone Sour din 2018. A mai fost la noi şi în 2010, iar acum se pregăteşte să vină din nou în Europa. Unde îl puteţi vedea aflaţi mai jos.

Publicat

pe

Videoclip Corey Taylor Black Eyes Blue
Videoclip Corey Taylor Black Eyes Blue │ FOTO: Corey Taylor

Corey Taylor e în plin avânt de promovare a celui de-al doilea album solo, "CMF2", care a debutat pe 15 septembrie 2023. A fost primul în colaborare cu casa de discuri BMG şi de asemenea primul lansat prin propria casa de discuri, Decibel Cooper Recordings. De producţie s-a ocupat Jay Ruston, cunoscut pentru colaborări cu Anthrax, Steel Panther, Amon Amarth. Acelaşi Ruston îşi lăsase amprenta şi asupra LP-ului Stone Sour din 2017, "Hydrograd", dar şi asupra lui "CMFT", primul album solo al lui Corey.

Acel material discografic a sosit în 2020 şi însemna printre altele ca muzicianul nu mai avea timp de Stone Sour, dizolvând trupa. Şi acum ce ne interesează pe noi cel mai mult: unde îl vedem pe Corey în 2024? Iată lista cu toate concertele din turneul european:

 • 3 iunie - Varşovia, Polonia - Klub Stodola
 • 5 iunie - Budapesta, Ungaria - Barba Negra Track
 • 6 iunie - Zagreb, Croaţia - Culture Factory
 • 8 iunie - Nuremberg, Germania - Rock im Park
 • 9 iunie - Nurburg, Germania - Rock am Ring
 • 10 iunie - Bochum, Germania - Ruhrcongress
 • 12-15 iunie - Hradec Kralove, Cehiia - Rock For People
 • 13-16 iunie - Nickelsdorf, Austria - Nova Rock Festival
 • 14-16 iunie - Castle Donington, UK - Download Festival
 • 18 iunie - Hanover, Germania - Swiss Life Hall
 • 19 iunie - Copenhagen, Danemarca - Copenhell
 • 21 iunie - Grenchen, Elveţia - Summerside Festival
 • 23 iunie - Dessel, Belgia - Graspop Metal Meeting
 • 2 iulie - Paris, Franţa - L'Olympia

Corey Taylor tocmai şi-a încheiat turneele european şi nord-american, cu rol de promovare a lui "CMF2" . Nu mai puţin de 26 de piese a înregistrat solistul Slipknot pentru acest material discografic. Inclusiv single-urile de succes "Beyond" şi "Post Traumatic Blues". Primul LP a generat de asemenea un hit, "Black Eyes Blue", care a ajuns pe locul 1 în topul Billboard mainstream rock.

Citește în continuare