Urmărește-ne în Social Media

Corey Taylor - We Are the Rest

Corey Taylor a lansat piesa "We Are the Rest", al patrulea single de pe noul său album, "CMF2". Ne mai despart doar câteva zile de debutul acestui LP, pe care îl vom putea savura începând cu ziua de vineri, 15 septembrie.

Corey Taylor îşi îmbrăţişează metalistul interior pe acest track, care e în acelaşi timp foarte Slipknot şi foarte Stone Sour. E o piesă foarte animată, în care chitara nu ia nici măcar o pauză. Are şi câteva părţi care sună a imn urlat pe stadion de către fani. E clar că e un single cât se poate de fredonabil, deşi unele părţi ţipate de Corey sunt foarte Slipknot. Sunt şi veleităţi punk neaşteptate pe acest track, dar la cât de versatil e solistul, nu ne mai miră nimic.

Videoclipul "We Are The Rest" e simpluţ, e practic o înşiruire de ipostaze ale lui Corey Taylor alături de colegii cu care cântă live piesele sale solo. Ei apar în studio, cu un filtru albastru blurat aplicat peste chip şi fundal. Au fost momente când am auzit elemente în stil Green Day sau Sum 41, deci nu cred că greşesc când spun că acum Corey s-a orientat şi spre latura sa punk. Nu a uitat totuşi de solo-urile metal creative.

Corey Taylor îşi anunţa al doilea album solo la început de an 2023, "CMF2" şi promitea un sunet mult mai dur. Apoi începeau lansările de single-uri, cu "Beyond", în care Corey apărea cu un petec de pirat pe ochi, urmat de "Post Traumatic Blues", care suna puternic a Stone Sour. Al treilea single a fost "Talk Sick", care dezvăluia influenţele punk.

"CMF2" este primul album scos de Taylor împreună cu casa de discuri BMG şi primul care poartă şi semnătura propriei case de discuri (Decibel Cooper Recordings). "CMF2" a fost produs de către Jay Ruston, care a colaborat cu Anthrax, Steel Panther, Amon Amarth. Tot el se ocupase şi de albumul Stone Sour din 2017 "Hydrograd", dar şi de primul album solo al lui Corey Taylor, "CMFT".

Despre colaborarea cu Jay Ruston, Corey afrma că împreună ei doi au idei excelente, o energie grozavă şi sunt gata să încerce orice. Sunt surprins (şi nu prea) să aflu că solistul Slipknot a fost omul bun la toate pe al doilea LP solo al său. Cântă la chitară ritm, la pian şi chiar mandolină. "CMF2" include 13 piese şi se axează pe exprimentare şi curaj, asumarea de risc care l-a făcut pe Corey mare.

A vândut 12 milioane de albume cu Slipknot şi milioane bune şi cu Stone Sour.

Iată tracklist-ul lui "CMF2":

01. The Box
02. Post Traumatic Blues
03. Talk Sick
04. Breath Of Fresh Smoke
05. Beyond
06. We Are The Rest
07. Midnight
08. Starmate
09. Sorry Me
10. Punchline
11. Someday I'll Change Your Mind
12. All I Want Is Hate
13. Dead Flies

Au trecut doar 3 ani de la albumul solo "CMFT" din 2020 şi solistul Slipknot nu pare a fi epuizat ideile şi energia. În studio e alături de basistul Elliot Lorango, toboşarul Dustin Robert şi chitariştii Christian Martucci şi Zach Throne.

Comentarii

Concerte & turnee

Corey Taylor cântă la Arenele Romane pe 31 mai 2024

Corey Taylor revine în România cu ocazia turneului de promovare a albumului "CMF2". Artistul va concerta la Arenele Romane din București pe 31 mai. Află cât costă biletele și când le poți achiziționa.

Publicat

pe

Corey Taylor în videoclipul piesei "Beyond"
Corey Taylor în videoclipul piesei "Beyond" │ FOTO: captură YouTube / Corey Taylor

Corey și trupa sa vor interpreta atât piese Slipknot, cât și Stone Sour. Pe fani îi va aștepta o seara plină de surprize la Arenele Romane, mai ales că în trupa sa cântă și Christian Martucci, chitaristul Stone Sour.

Corey Taylor se numără printre artiștii de top ai scenei metal internaționale. Solist în două proiecte muzicale de un real succes, Slipknot și Stone Sour, Taylor a intrat deja in istoria metalului american de după '90. Ca dovadă sunt multiplele sale colaborări cu artiști și formații precum Soulfly, Damageplan, Korn, Dream Theater, Charlie Benante sau Zakk Wylde.

Cu proiectul său solo a lansat două materiale de studio - "CMFT" și "CMF2", primul în 2020, iar al doilea în 2023. Muzical, Taylor a declarat că Faith No More și Pearl Jam se numără printre formațiile care au avut un rol important în traseul său artistic.

În ceea ce privește "CMF2", albumul ce urmează să fie prezentat live la Arenele Romane, acesta a fost lansat oficial pe 15 septembrie 2023. A fost primul în colaborare cu casa de discuri BMG şi de asemenea primul lansat prin casa de discuri a lui Corey, Decibel Cooper Recordings. De producţie s-a ocupat Jay Ruston, cunoscut pentru colaborări cu Anthrax, Steel Panther, Amon Amarth. Acelaşi Ruston îşi lăsase amprenta şi asupra LP-ului Stone Sour din 2017, "Hydrograd", dar şi asupra lui "CMFT", primul album solo al lui Corey.

Prețuri bilete concert Corey Taylor la Arenele Romane

 • Biletele se pun în vânzare începând cu data de 7 martie, de la ora 10:00. Prețurile vor porni de la 169 lei (+ taxe). Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
Citește în continuare

Concerte & turnee

Corey Taylor vine în Europa în 2024; Solistul Slipknot anunţă turneul solo

Corey Taylor a fost scump la vedere în România, sosind cu ocazia concertului Slipknot din 2022 şi a celui Stone Sour din 2018. A mai fost la noi şi în 2010, iar acum se pregăteşte să vină din nou în Europa. Unde îl puteţi vedea aflaţi mai jos.

Publicat

pe

Videoclip Corey Taylor Black Eyes Blue
Videoclip Corey Taylor Black Eyes Blue │ FOTO: Corey Taylor

Corey Taylor e în plin avânt de promovare a celui de-al doilea album solo, "CMF2", care a debutat pe 15 septembrie 2023. A fost primul în colaborare cu casa de discuri BMG şi de asemenea primul lansat prin propria casa de discuri, Decibel Cooper Recordings. De producţie s-a ocupat Jay Ruston, cunoscut pentru colaborări cu Anthrax, Steel Panther, Amon Amarth. Acelaşi Ruston îşi lăsase amprenta şi asupra LP-ului Stone Sour din 2017, "Hydrograd", dar şi asupra lui "CMFT", primul album solo al lui Corey.

Acel material discografic a sosit în 2020 şi însemna printre altele ca muzicianul nu mai avea timp de Stone Sour, dizolvând trupa. Şi acum ce ne interesează pe noi cel mai mult: unde îl vedem pe Corey în 2024? Iată lista cu toate concertele din turneul european:

 • 3 iunie - Varşovia, Polonia - Klub Stodola
 • 5 iunie - Budapesta, Ungaria - Barba Negra Track
 • 6 iunie - Zagreb, Croaţia - Culture Factory
 • 8 iunie - Nuremberg, Germania - Rock im Park
 • 9 iunie - Nurburg, Germania - Rock am Ring
 • 10 iunie - Bochum, Germania - Ruhrcongress
 • 12-15 iunie - Hradec Kralove, Cehiia - Rock For People
 • 13-16 iunie - Nickelsdorf, Austria - Nova Rock Festival
 • 14-16 iunie - Castle Donington, UK - Download Festival
 • 18 iunie - Hanover, Germania - Swiss Life Hall
 • 19 iunie - Copenhagen, Danemarca - Copenhell
 • 21 iunie - Grenchen, Elveţia - Summerside Festival
 • 23 iunie - Dessel, Belgia - Graspop Metal Meeting
 • 2 iulie - Paris, Franţa - L'Olympia

Corey Taylor tocmai şi-a încheiat turneele european şi nord-american, cu rol de promovare a lui "CMF2" . Nu mai puţin de 26 de piese a înregistrat solistul Slipknot pentru acest material discografic. Inclusiv single-urile de succes "Beyond" şi "Post Traumatic Blues". Primul LP a generat de asemenea un hit, "Black Eyes Blue", care a ajuns pe locul 1 în topul Billboard mainstream rock.

Citește în continuare