Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Urmăreşte live concertul Slipknot de la Rock Am Ring 2019 + alte concerte de la festival

Slipknot rămâne una dintre trupele cu cele mai energice reprezentaţii, iar următorul său mare concert este cel de la Rock Am Ring. Vom putea auzi noile piese ale grupului chiar dacă nu ajungem în Germania, pentru că grupul a anunţat că va transmite prin live stream pe YouTube concertul de pe 9 iunie. Materialul este integrat mai jos în articol.
Slipknot at Rock Am Ring 2019 live streaming

Slipknot at Rock Am Ring 2019 live streaming (foto: Slipknot)

Slipknot va încheia showul în seara de duminică, de la ora 23:45, ora României şi totul va fi transmis live pe YouTube şi pe site-ul oficial Slipknot.

Trupa a anunţat recent titlul viitorului său album, "We Are Not Your Kind", explicând ce se află în spatele acestei denumiri. Noul LP va debuta pe 9 august, prin Roadrunner Records şi a fost prefaţat de single-ul "Unsainted", lansat luna trecută. Melodia a primit şi o primă reprezentaţie live la emisiunea "Jimmy Kimmel Live", ocazie cu care fanii au putut vedea noile măşti ale celor 9 muzicieni.

Slipknot se pregăteşte de o vară de concerte, inclusiv propriul festival Knotfest, transformat într-un Knotfest Roadshow, cu multiple opriri în Statele Unite în luna iulie. Trupa are o perioadă ocupată, apărând în ultima vreme la Rockfest, apoi la Hamburg Rock In Park chiar în ziua acestui articol pe 8 iunie. Primul concert complet din ultimii 3 ani pentru trupă a avut loc pe 7 iunie, în cadrul Rockfest în Finlanda. Lineup-ul Rock am Ring din acest an este unul impresionant, cu nume ca Alice în Chains, Amon Amarth, Arch Enemy, Bastille, Die Antwoord, Godsmack, Slash feat Myles Kennedy and the Conspirators, Slayer, TOOL şi The Smashing Pumpkins.

Urmărește aici streamingul Slipknot de la Rock Am Ring 2019:

Festivalul Rock Am Ring 2019 se desfăşoară între 7 şi 9 iunie la Nurburgring, aducând laolaltă zeci de mii de fani ai muzicii rock. Organizatorii au pus la dispoziţie şi un stream live aici, dar şi aplicaţii dedicate de streaming pentru festival pentru Android şi iOS.

Ultimul an a fost zbuciumat pentru trupa americană, care s-a despărţit de percuţionistul Chris Fehn, după 20 de ani de colaborare. Muzicianul a fost deja înlocuit, cu un membru care rămâne misterios, ascuns în spatele măştii noi. Slipknot lansa în noiembrie 2018 piesa "All Out Life", separată de noul LP şi ale cărei versuri au inspirat titlul noului album.

Între timp Corey Taylor, solistul Slipknot, a fost ocupat cu cariera solo şi cu concerte cu trupa sa secundară, Stone Sour. Aceştia au ajuns şi în România în vara lui 2018.

Citește mai multe despre Slipknot
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"Cernobîl" este cel mai apreciat serial din lume, depăşind "Game of Thrones"

Mulţi s-au grăbit să prezică o scădere de popularitate pentru HBO, odată cu finalul lui "Game of Thrones / Urzeala...

Închide