Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Eurovision 2022: Urmărește online prima semifinală (Link Livestream)

Prima semifinală Eurovision 2022 are loc pe 10 mai și poate fi urmărită online. În cadrul acestui show va performa trupa Zdob și Zdub, ce reprezintă Moldova în cadrul concursului.

Publicat

pe

Zob și Zdub & Frații Advahov - "Trenulețul" (Imagine din videoclipul oficial)
Zob și Zdub & Frații Advahov - "Trenulețul" (Imagine din videoclipul oficial) │ FOTO: Captură YouTube

În semifinala de pe 10 mai concurează 17 țări, inclusiv marii favoriți ai ediției de anul acesta, reprezentanții Ucrainei - Kalush Orchestra. Tot în această semifinală vor concura și membrii trupei Zdob și Zdub alături de Frații Advahov. Reprezentanții Moldovei au numărul 9 de intrare în concurs, urmând să urce pe scena de la Torino după Olanda, în cea de-a doua parte a show-ului.

Țările care concurează în prima semifinală Eurovision 2022: 

 1. Albania: Ronela Hajati – Sekret
 2. Letonia: Citi Zēni – Eat Your Salad
 3. Lituania: Monika Liu – Sentimentai
 4. Elveția: Marius Bear – Boys Do Cry
 5. Slovenia: LPS – Disko
 6. Ucraina: Kalush Orchestra – Stefania
 7. Bulgaria: Intelligent Music Project – Intention
 8. Olanda: S10 – De Diepte
 9. Moldova: Zdob şi Zdub & Frații Advahov – Trenulețul
 10. Portugalia: MARO – Saudade, Saudade
 11. Croația: Mia Dimšić – Guilty Pleasure
 12. Danemarca: REDDI – The Show
 13. Austria: LUM!X feat. Pia Maria – Halo
 14. Islanda: Systur – Með Hækkandi Sól
 15. Grecia: Amanda Georgiadi Tenfjord – Die Together
 16. Norvegia: Subwoolfer – Give That Wolf A Banana
 17. Armenia: Rosa Linn – Snap

În această semifinală votează țările participante, dintre țările finanțatoare (The Big Five) urmând să-și exprime preferințele Franța și Italia. În finala de pe 14 mai se vor califica țările care vor reuși să se plaseze în top 10 după însumarea punctelor primite de la public și juriul de specialitate. Ponderea public/juriu va fi 50% - 50%. Fiecare țară va acorda punctajul 1,2,3,4,5,6,7,8,10,12 atât după centralizarea televotingului, cât și a notelor juriului.

Show-ul va fi transmis live pe YouTube începând cu ora 22:00 (ora României). Gazdele evenimentului vor fi Mika, Laura Pausini și Alessandro Cattelan.

VIDEO: Eurovision Song Contest 2022 - Prima semifinală - Live Show

Show-urile Eurovision de anul acesta au loc pe Arena Pala Olimpico din Torino. În competiție sunt 40 de țări, sloganul ediției fiind "The Sound of Beauty".

România va participa în cea de-a doua semifinală, de pe 12 mai. Țara noastră este reprezentată de wrs (Andrei Ursu), cu piesa "Llamame". La repetiții, wrs a atras toate privirile, clipul cu show-ul pregătit de artistul nostru fiind unul dintre cele mai urmărite de pe Tik Tok-ul Eurovision, cu peste 130 de mii de vizualizări, 15 mii de aprecieri și peste 1300 de redistribuiri.

PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Carla's Dreams și Sarmalele Reci cântă la SingFest 2022; Vezi lineup-ul pe zile

SingFest, evenimentul care-și propune să revitalizeze fenomenul cultural în mediul rural, aduce la Grădina de Cultură din Singureni artiști precum Carla’s Dreams, Irina Rimes, Sarmalele Reci, Zdob și Zdub cu Frații Advahov. Festivalul se va desfășoară în perioada 22 - 25 septembrie.

Publicat

pe

Carla’s Dreams
Carla’s Dreams │ FOTO: PRO TV

La SingFest 2022, publicul va putea asculta folk, rock, pop, alternativ, etno și fusion. Locul desfășurării evenimentului, Grădina de Cultură din Singureni, este în imediata apropiere a Parcului Național Comana. Terenul este în forma unui amfiteatru natural, aflat la 30 de km de București, fiind ușor accesibil cu mijloace de transport în comun sau cu vehicule personale.

Conceptul festivalului integrează muzica românească, actul cultural tradițional, agricultura educativă, meșteșugurile și interesul pentru natură în curentul contemporan al sustenabilității, urmând a promova comunitățile rurale durabile, în mod natural ecologice. Intenția clară este de a se capta interesul contemporanilor, în special al celor care trăiesc la oraș, și de a-i scoate la aer curat, în natură, la reîntâlnirea cu valorile și tradițiile românești. Festivalul va fi un dialog între muzica retro și cea modernă. La eveniment vor concerta și trupe sau artiști din Republica Moldova, în interesul consolidării sentimentului moldovenilor de apartenență la România.

Festivalul SingFest va fi o rampă de lansare a debutanților în muzică și în artă, un loc și un eveniment care vor putea produce rădăcinile unei adevărate industrii, într-o țară care nu duce lipsă de talente, ci de șanse egale de afirmare și de competiție onestă în domeniu. Pe scenă vor urca numeroși debutanți alături de nume cunoscute precum: Emaa, Spike, Carla’s Dreams, Irina Rimes și Sarmalele Reci. După concerte, în fiecare noapte va fi câte o petrecere susținută cu muzica selectată și oferită publicului de DJi cunoscuți.

Program SingFest 2022:

Joi, 22 septembrie

 • EMAA
 • Spike

Vineri, 23 septembrie

 • Carla's Dreams
 • Irina Rimes
 • Marius Moga live band

Sâmbătă, 24 septembrie

 • Spitalul de urgență
 • Sarmalele Reci
 • Zdob și Zdub & Frații Advahov
 • Mike Vlahopol & The Crossroads

Duminică, 25 septembrie

 • Bosquito
 • Fără Zahăr
 • Mărgineanu

Prețurile biletelor la SingFest 2022:

 • Abonament - 390 lei
 • Bilet pe zi - 130 lei
 • Abonament (pachet 6 persoane) - 2000 lei
 • Abonament (pachet family - 2 adulți + 1-2 copii sub 18 ani) - 1000 lei

Minorii sub 14 ani au acces gratuit și trebuie să fie însoțiți de adulți. Accesul la festival se face zilnic de la ora 16:00.

Citește în continuare
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2022 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Trending