Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
LP
Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Garbage
List/Grid

Videoclipuri lansate de Muse

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri muzicale lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri noi ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.


Urmărește cele mai noi videoclipuri cu Muse pe InfoMusic:

Videoclip nou:
MUSE - Algorithm

MUSE - Algorithm

Muse dezvăluie un nou episod din filmul SF țesut pe soundtrack-ul construit din piesele de pe albumul ”Simulation Theory”. În videoclipul ”Algorithm” descoperim că în universul creat de formație se întâmplă lucruri bizare, cheia elucidării misterului fiind ascunsă în codul genetic.

Videoclip nou:
MUSE - Pressure

Videoclip MUSE Pressure

Cine ar spune "nu" unui videoclip cu Terry Crews ca protagonist? Cu siguranţă nu MUSE, care tocmai a lansat clipul "Pressure", evident doldora de elemente SF, care au consacrat trupa de-a lungul anilor. Vă invităm să urmăriţi clipul în cadrul articolului.

Videoclip nou:
MUSE - The Dark Side

MUSE - The Dark Side

Muse pășește pe un teritoriu sonic neexplorat cu noul single ”The Dark Side”. Deși melodia îmbină influențe de pe mai multe creații anterioare Muse ( ”Resitence”, ”Space Dementia”), piesa reușește să se distanțeze și să aibă o identitate proprie. Videoclipul ce acompaniază single-ul ni-l readuce pe Matt Bellamy la volanul mașinii din clipul anterior, ”Something Human”.

Videoclip nou:
MUSE - Something Human

Muse - Something human

Muse camuflează romantismul din versurile noului single ”Something Human” într-un videoclip de inspirație SF și thriller. Piesa are un sound pop, îndepărtându-se ca stil de tot ce a lansat formația până acum.

Videoclip nou:
Muse - Thought Contagion

Muse - Thought Contagion

Muse ne deschide apetitul pentru filme horror și SF cu un videoclip inspirat de clasicul ”Thriller” al lui Michael Jackson. Piesa promovată se numește ”Thought Contagion” și va fi inclusă pe următorul album al formației.

Videoclip nou:
Muse - Dig Down

Videoclip Muse Dig Down

Muse îşi respectă blazonul de trupă cu imagine SF, lansând un videoclip futurist şi post apocaliptic, "Dig Down". Piesa este primul single de pe un viitor album, care a primit teasere în ultima vreme.

Videoclip nou:
MUSE - New Kind Of Kick (Halloween Special)

Muse - New Kind Of Kick

Muse a intrat în spiritul sărbătorii de Halloween cu un videoclip special, de tip pamflet. Vizualul a fost realizat pentru un cover al piesei ”New Kind Of Kick”, lansate în original de trupa de punk The Cramps.

Videoclip nou:
MUSE - Revolt (360°)

Muse - Revolt

MUSE a lansat un nou videoclip de promovare a single-ului "Revolt". Piesa este extrasă de pe albumul ”Drones”.

Videoclip nou:
MUSE - Aftermath

Muse - Aftermath

Muse a lansat videoclipul noului single ”Aftermath”. Piesa este extrasă de pe albumul ”Drones”, premiat cu Grammy pentru” Cel mai bun album rock”.

Videoclip nou:
Muse - Revolt

Muse - Revolt

Muse a lansat videoclipul noului single ”Revolt”. Piesa este extrasă de pe albumul ”Drones”, lansat în iunie 2015 și plasat pe prima poziție în topurile albumelor din Marea Britanie, America, Australia și Franța.

Videoclip nou:
Muse - Mercy

După lansarea inițială a unui lyric video pentru piesa "Mercy", Muse dau drumul pe piață videoclipului oficial pentru această a doua piesă extrasă pe single de pe noul album Drones.

Videoclip nou:
Muse - Dead Inside

Muse - Dead Inside

Muse a lansat videoclipul noului single ”Dead Inside”. Pentru acest clip, trupa a hotărât să aleagă dansul ca metodă artistică de exprimare a versurilor, în acest sens colaborând cu Will B. Wingfield și Kathryn McCormick (dansatori) și Tessandra Chavez (coregraf) . Regia clipului este semnată de Robert Hales.

Videoclip nou:
Muse - Psycho

Muse - Psycho

Muse a lansat videoclipul noului single ”Psycho”. Reîntorși la sound-ul primelor albume, Matt, Dominic și Chris ne vorbesc despre supremația dronelor și dezumanizare.

CLOSE
CLOSE