Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018

Videoclip oficial: Muse - Revolt

Muse a lansat videoclipul noului single ”Revolt”. Piesa este extrasă de pe albumul ”Drones”, lansat în iunie 2015 și plasat pe prima poziție în topurile albumelor din Marea Britanie, America, Australia și Franța.

Muse continuă promovarea albumului ”Drones” prin lansarea unui nou videoclip, ”Revolt”. Pentru acest vizual, formația a lucrat cu regizorul Guy Shelmerdine, cunoscut pentru activitatea sa în domeniul publicității, dar și pentru inovațiile aduse generării de conținut de realitate virtuală.

Videoclipul piesei ”Revolt” a fost filmat în Praga, în alb-negru, din dorința membrilor formației. Singurele culori folosite în clip au rolul de a sugera ideea de revoluție.

Single-ul ”Revolt” este extras de pe albumul ”Drones”, un material care a primit cronici favorabile din partea publicațiilor de profil. Discul atinge tematici precum îndoctrinarea și pierderea identității umane.

„Pentru mine, dronele sunt metafore pentru psihopați care se comportă ca atare fără a exista consecințe. Lumea este condusă de Drone care folosesc alte Drone pentru a ne transforma pe toți în Drone. Albumul explorează călătoria umană, de la abandon și pierderea oricărei speranțe, la îndoctrinare prin puterea sistemului de a transforma oamenii în drone, până la eventuala defecțiune a asupritorilor”, a detaliat solistul Matt Bellamy.

Tracklist ”Drones” – Muse

 1. Dead Inside
 2. [Drill Sergeant]
 3. Psycho
 4. Mercy
 5. Reapers
 6. The Handler
 7. [JFK]
 8. Defector
 9. Revolt
 10. Aftermath
 11. The Globalist
 12. Drones

Muse a dat startul turneului de promovare a noului disc pe 23 mai, în Anglia. Formația a concertat în perioada verii în mai multe țări europene, precum Polonia, Belgia, Spania, Franța, Italia.

Citește mai multe despre Muse
Videoclipuri cu Muse
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE