Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show
INFO CONCERT:
Neversea 2019

Videoclip oficial: MUSE - Revolt (360°)

MUSE a lansat un nou videoclip de promovare a single-ului "Revolt". Piesa este extrasă de pe albumul ”Drones”.

Muse continuă promovarea albumului ”Drones” prin lansarea unui nou videoclip. Melodia extrasă de pe disc se numește ”Revolt” și este acompaniată de un videoclip filmat la 360 de grade, o nouă versiune a clipului lansat în 2015. Pentru acest vizual, formația a lucrat cu regizorul Guy Shelmerdine, cunoscut pentru activitatea sa în domeniul publicității, dar și pentru inovațiile aduse generării de conținut de realitate virtuală. Videoclipul piesei ”Revolt” a fost filmat în Praga, în alb-negru, din dorința membrilor formației. Singurele culori folosite în clip au rolul de a sugera ideea de revoluție.

Albumul ”Drones”, recent premiat la Grammy în categoria ”Cel mai bun album rock”, a fost lansat pe 8 iunie 2015. Discul are ca tematică dezumanizarea și controlul pe care îl exercită ”dronele” asupra oamenilor.

„Pentru mine, dronele sunt metafore pentru psihopați care se comportă ca atare fără a exista consecințe. Lumea este condusă de Drone care folosesc alte Drone pentru a ne transforma pe toți în Drone. Albumul explorează călătoria umană, de la abandon și pierderea oricărei speranțe, la îndoctrinare prin puterea sistemului de a transforma oamenii în drone, până la eventuala defecțiune a asupritorilor”, a detaliat solistul Muse, Matt Bellamy.

Drones” a fost promovat la București pe 29 iulie, Muse concertând atunci pentru prima oară în Piața Constituției.

Citește mai multe despre Muse
Videoclipuri cu Muse
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE