BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Profită de ofertele November Hot Deals, ai prețuri cu până la -40% reducere!

Videoclip oficial: MUSE - Revolt (360°)

MUSE a lansat un nou videoclip de promovare a single-ului "Revolt". Piesa este extrasă de pe albumul ”Drones”.

Muse continuă promovarea albumului ”Drones” prin lansarea unui nou videoclip. Melodia extrasă de pe disc se numește ”Revolt” și este acompaniată de un videoclip filmat la 360 de grade, o nouă versiune a clipului lansat în 2015. Pentru acest vizual, formația a lucrat cu regizorul Guy Shelmerdine, cunoscut pentru activitatea sa în domeniul publicității, dar și pentru inovațiile aduse generării de conținut de realitate virtuală. Videoclipul piesei ”Revolt” a fost filmat în Praga, în alb-negru, din dorința membrilor formației. Singurele culori folosite în clip au rolul de a sugera ideea de revoluție.

Albumul ”Drones”, recent premiat la Grammy în categoria ”Cel mai bun album rock”, a fost lansat pe 8 iunie 2015. Discul are ca tematică dezumanizarea și controlul pe care îl exercită ”dronele” asupra oamenilor.

„Pentru mine, dronele sunt metafore pentru psihopați care se comportă ca atare fără a exista consecințe. Lumea este condusă de Drone care folosesc alte Drone pentru a ne transforma pe toți în Drone. Albumul explorează călătoria umană, de la abandon și pierderea oricărei speranțe, la îndoctrinare prin puterea sistemului de a transforma oamenii în drone, până la eventuala defecțiune a asupritorilor”, a detaliat solistul Muse, Matt Bellamy.

Drones” a fost promovat la București pe 29 iulie, Muse concertând atunci pentru prima oară în Piața Constituției.

Citește mai multe despre Muse
Videoclipuri cu Muse
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE