Urmărește-ne în Social Media

rock

IRIS - Cristi Minculescu, Valter și Boro & Friends

Poster eveniment IRIS - Cristi Minculescu, Valter și Boro & Friends

Pe 27 octombrie 2024, Sala Palatului găzduiește un nou show IRIS - Cristi Minculescu, Valter & Boro sub titulatura "Iris - Cristi Minculescu, Valter și Boro & Friends ". Asta înseamnă că muzicienii au vor fi acompaniați pe scenă de invitați speciali și colaborări surpriză.

Bilete IRIS Cristi Minculescu, Valter și Boro & Friends

  • earlybird (primele 200 din fiecare categorie): VIP - 229 lei, Cat A - 169 lei, Cat B - 129 lei și Cat C - 99 lei
  • presale: VIP - 249 lei, Cat A - 189 lei, Cat B - 149 lei și Cat C - 109 lei
  • la acces: VIP - 300 lei, Cat A - 220 lei, Cat B - 180 lei, Cat C - 150 lei

Legendara trupă promite un show de excepție, cu invitați speciali, unde publicul va fi răsfățat atât cu hit-uri îndrăgite, piese de referință care au fost interpretate mai rar în concerte, precum și creații noi.

Cristi Minculescu (voce), Valter Popa (chitară solo) şi Doru Borobeică (bass) sunt unii dintre cei mai iubiți muzicieni români, cu o carieră încununată de succese.

Vocea inconfundabilă și personalitatea electrizantă fac din Cristi Minculescu un simbol al muzicii românești. Minunata rebeliune a interpretărilor sale, starea de libertate transmisă atâtor generații, mesajul nealterat al muzicii sale sunt doar câteva ingrediente ale spiritului rock transmis de artist în peste 40 de ani de carieră.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 06 iunie 2024. Ref #159774

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.