Urmărește-ne în Social Media

Muse - Kill or Be Killed

Matt Bellamy ne arată o nouă fațetă a vocii sale, capabile, se pare, și de heavy metal. Noul single Muse, ”Kill or Be Killed”, este cea mai heavy piesă a trupei de până acum, îmbinarea dintre alternativ și metal funcționând surprinzător de bine, la fel de neașteptat fiind și death growl-ul lui Matt.

""Kill or Be Killed" este Muse în cea mai heavy versiune! Am vrut să actualizăm sound-ul nostru hard rock pe acest album, iar cu "Kill or Be Killed" am găsit un sound metal modern, ce include toba cu pedale duble și chiar un death growl. Din punct de vedere liric, piesa este inspirată de piesa mea preferată de la Paul McCartney, "Live and Let Die", o interpretare întunecată a modului în care adversitatea vieții poate uneori scoate la iveală cele mai odioase instincte umane de supraviețuire", a detaliat vocalistul Matt Bellamy.

Noua piesă "Kill or Be Killed" a fost deja prezentată publicului în cadrul concertelor recente ale trupei, publicul reacționând extrem de bine la acest nou sound, mai agresiv. Single-ul este extras de pe viitorul album Muse, "Will of the People", așteptat pe piață pe 26 august.

Tracklist "Will of the People" - Muse:

  1. "Will of the People"
  2. "Compliance"
  3. "Liberation"
  4. "Won't Stand Down"
  5. "Ghosts (How Can I Move On)"
  6. "You Make Me Feel Like It's Halloween"
  7. "Kill or Be Killed"
  8. "Verona"
  9. "Euphoria"
  10. "We Are Fucking Fucked"
Comentarii