Urmărește-ne în Social Media

Muse - Won't Stand Down

Începutul lui 2022 a venit pentru Muse cu poftă de muzică nouă. Atât muzicienii, cât și fanii lor se bucură de "Don't Stand Down", o piesă cu de toate. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Dacă 2022 ar fi să aibă un soundtrack, noua piesă Muse s-ar potrivi de minune. Din toate punctele de vedere: instrumental, vocal, ca mesaj. Trupa britanică aduce energie, riff-uri puternice, influențe metal, toate acompaniind timbrul special al lui Matt Bellamy. "Won't Stand Down" a fost compusă de cei trei membri Muse și vorbește despre putere, curaj și încrederea în sine. Melodia fusese anunțată criptic la sfârșitul anului trecut, cu un teaser postat pe rețelele de socializare.

Acum, fanii se pot bucură cu adevărat de piesă, dar și de videoclipul care o însoțește. Acesta a fost regizat de Jared Hogan și îl are în prim plan pe Bellamy. Are înfățișarea unui bătrân, cu păr lung și cărunt, și se află în scaun cu rotile. Este adus pe o scenă de două personaje misterioase, care îi conectează degetele la niște aparate speciale. Cu ajutorul degetelor, Bellamy începe să controleze mulțimea aflată în fața lui pe ritmurile energice ale piesei "Won't Stand Down". În final, Matt se transformă într-un personaj puternic, ce reușește să se ridice din scaun. Muzica poate înălța și la propriu, nu doar la figurat.

"Won't Stand Down" este primul single Muse de la anterioarele piese de pe albumul "Simulation Theory" (2018). Excepție a făcut Matt Bellamy care a lansat niște piese solo. De la înființarea din '94, Muse a lansat opt albume de studio, a primit două premii Grammy, două Brit Awards, cinci MTV Europe Music Awards şi opt premii NME. Are la activ peste 20 de milioane de albume vândute internaţional.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Muse s-a apucat de metal; Ascultă un teaser pentru o melodie nouă surprinzătoare

După două albume orientate un pic mai mult spre pop decât spre rock alternativ, Muse e gata să se ducă într-o nouă direcţie. De această dată e vorba despre metal alternativ, judecând după teaserul postat de trupă pe Instagram. Se lasă inclusiv cu headbanging din partea fiului solistului Matt Bellamy.

Publicat

pe

Muse - Thought Contagion
Muse - Thought Contagion

Trupa Muse a ţinut recent un live pe Instagram, unul urmărit de mii de fani, care au fost surprinşi să audă în maşina lui Matt Bellamy o piesă nouă. Pe scaunul din dreapta fiul lui Matt dădea din cap plin de energie. Începutul are clasicul crescendo şi sintetizatoare tipice Muse, cu vocea dramatică a lui Matt peste. Ce surprinde este acea percuţie sacadată urmată de o porţiune de metalcore neaşteptat şi o voce tip screamo complet atipică pentru formaţie.

Nu putem decât să ne întrebăm dacă e vreo colaborare sau dacă Matt chiar se poate duce cu vocea acolo. Nu m-ar mira să fie vreun featuring cu Oli Sykes de la Bring Me the Horizon sau cu Danny Worsnop să zicem. Piesa nu are încă un titlu, dar fanii o numesc "Won't Stand Down", prin prisma versurilor sale repetate. Bellamy a participat la live-ul trupei în weekend-ul de Crăciun, discutând cu fanii şi prezentându-le acest teaser cu muzică nouă.

https://twitter.com/AgitatedFury/status/1474909266792394753?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1474909266792394753%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Floudwire.com%2Fmuse-snippet-new-metal-song%2F

Pe durata pandemiei muzicianul a înregistrat atât un album solo, cât şi un album nou Muse. În octombrie 2020 solistul a fost intervievat de cotidianul The Sun şi a explicat că sesiunile de compus au pornit fix în perioada când au debutat protestele Black Lives Matter în SUA. Haosul în care se afla lumea în acel moment a turnat gaz pe foc pentru a aprinde creativitatea artistului.

Ultimul LP lansat de Muse a fost cel din 2018, "Simulation Theory", iar în 2019 grupul a împlinit 20 de ani de la primul LP. Britanicii au lansat 8 albume, au primit 2 premii Grammy, două Brit Awards, 5 MTV Europe Music Awards şi 8 premii NME. Au la activ peste 20 de milioane de albume vândute internaţional. Poate cel mai mare hit al său rămâne "Supermassive Black Hole", apărut în reclame, filme şi drept piesă din meniul jocului FIFA. Sound-ul său unic de stadion s-a auzit în Bucureşti în 2016, la festivalul Rock the City.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6