Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
David Duchovny
Câștigă o invitație dublă la concertul lui Goran Bregovic din 29 septembrie INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Videoclip oficial: Muse - Dig Down

Muse îşi respectă blazonul de trupă cu imagine SF, lansând un videoclip futurist şi post apocaliptic, "Dig Down". Piesa este primul single de pe un viitor album, care a primit teasere în ultima vreme.

Am văzut fotografii de la filmări, care îl prezentau pe fiul solistului Muse cu un headset interesant. "Dig Down" păstrează influenţele de muzică electronică resimţite şi pe albumul din 2015. Piesa începe cu un bas fluctuant, numai bun de piesă hip-hop sau dubstep. Vocea lui Matt Bellamy continuă să răsune precum un cântec de leagăn SF, atunci când nu tună în "Supermassive Black Hole" în genericul jocurilor FIFA.

Videoclipul cel nou este regizat de către Lance Drake, cunoscut pentru scurt metrajele sale. Vedem o eroină care aminteşte de Sigourney Weaver în Alien, echipandu-se în lift înainte de o confruntare finală. Cu o proteză în loc de picior şi filmată în umbră în stil joc video, luptătoarea se dezlănţuie. Urmează secvenţe de kung-fu în coregrafie perfectă cu riff-urile ascuţite ale lui Matt and co.

Exact când eroina pare dovedită de inamici se activează un soi de mecanism exploziv şi ea scapă neatinsă. Ultimele secunde ne prezintă un soi de hub de inteligenţă artificială, care ar putea sta la baza poveştii noului album Muse. Lauren Wasser este protagonista aici, un fost fotomodel şi atlet, care şi-a pierdut piciorul din cauza unei boli.

Britanicii au cântat des despre pericolele tehnologiei moderne, despre drone, amartizare şi fiinţe extraterestre. Matt Bellamy a declarat recent că inspiraţia din spatele clipului este lupta unei persoane cu viaţa. Acesta e primul release Muse de la LP-ul "Drones" din 2015 şi indicii despre un nou disc ceva mai acustic apăruseră încă de anul trecut. Până acum sunetul este mai degrabă electronic decât acustic.

Citește mai multe despre Muse
Videoclipuri cu Muse
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE