Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox
INFO CONCERT:
OCS - BT Live Limited Edition
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019

Videoclip oficial: Muse - Thought Contagion

Muse ne deschide apetitul pentru filme horror și SF cu un videoclip inspirat de clasicul ”Thriller” al lui Michael Jackson. Piesa promovată se numește ”Thought Contagion” și va fi inclusă pe următorul album al formației.

Noul single Muse are un ”sound făcut pentru arene”, a detaliat Matt Bellamy înainte de premiera videoclipului regizat de Lance Drake.

”Suntem într-un proces de îmbinare a genurilor și a diferitelor ere, atât stilistic, cât și din punct de vedere muzical. E un sound de arene cu sintetizatoare. Sunt câteva sintetizatoare infuzate. E o piesă destul de epică.”

Piesa ”Thought Contagion” va fi inclusă pe următorul album Muse, la care se lucrează deja de mai bine de 3 luni. Trupa l-a cooptat pentru acest disc pe Rich Costey, producătorul cu care a lucrat și pentru albumele ”Absolution” și ”Black Holes And Revelations”. Formația plănuiește să lucreze o perioadă de timp îndelungată la acest LP, înaintea lui urmând să fie lansate mai multe single-uri și EP-uri.

”Partea bună e că vom lansa piese ca ”Dig Down” înaintea albumului. Vom mai lansa cel puțin 3 single-uri...sau poate chiar mai multe până la apariția discului. Oamenii vor avea ocazia să observe procesul nostru creativ în timp ce scriem și înregistrăm piese, urmând ca apoi să le lansăm foarte repede”, a detaliat Matt Bellamy.

Ultimul album Muse, ”Drones”, a fost lansat în iunie 2015. Discul a fost premiat la Grammy în categoria ”Cel mai bun album rock”. Pe acest material, formația a abordat tematica dezumanizării, vorbind despre controlul pe care ”dronele” îl exercită asupra oamenilor.

Drones” a fost promovat la București pe 29 iulie 2016, Muse concertând atunci pentru prima oară în Piața Constituției. Evenimentul s-a desfășurat în cadrul festivalului Rock The City 2016, din line-up făcând parte și veteranii de la Iron Maiden.

 

 

Citește mai multe despre Muse
Videoclipuri cu Muse
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE