Urmărește-ne în Social Media

Muse - You Make Me Feel Like It’s Halloween

Pentru Muse, toamna se numără inspirațiile horror ce ne pregătesc pentru Halloween. Trupa a lansat un nou single cu videoclip, despre care te invităm să afli mai multe în articol.

Muse își pregătește fanii de cel mai înfricoșător sezon din an cu proaspăta lor lansare, "You Make Me Feel Like It’s Halloween". Piesa este extrasă de pe cel de-al nouălea album de studio trupei. Intitulat "Will Of The People", discul a apărut astăzi, 26 august.

Muse se găsește într-o perioadă plină de creativitate și productivitate. Nu doar că au lansat un album nou și un single de pe acest material. Muzicienii au publicat și câteva interpretări live ale mai multor piese de pe "Will Of The People". Toate clipurile sunt disponibile pe canalul oficial de YouTube al formației.

Revenind la "You Make Me Feel Like It’s Halloween", piesa înglobează o serie de influențe electro-rock, un sound pe care Muse l-a tot abordat în ultima perioadă. Și ca să se potrivească cu atmosfera intensă a melodiei, trupa prezintă și un videoclip de groază, ce îl duce pe spectator într-o aventură plină de surprize supranaturale. Regizat de Tom Teller, clipul sinistru include referiri la numeroase filme horror clasice precum "The Shining", "Friday The 13th", "Scream", "It" și "Poltergeist".

Tracklist "Will Of The People":

  1. Will Of The People
  2. Compliance
  3. Liberation
  4. Won't Stand Down
  5. Ghosts (How Can I Move On)
  6. You Make Me Feel Like It's Halloween
  7. Kill Or Be Killed
  8. Verona
  9. Euphoria
  10. We Are Fucking Fucked
Comentarii