Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Videoclip oficial: Muse - Dead Inside

Muse a lansat videoclipul noului single ”Dead Inside”. Pentru acest clip, trupa a hotărât să aleagă dansul ca metodă artistică de exprimare a versurilor, în acest sens colaborând cu Will B. Wingfield și Kathryn McCormick (dansatori) și Tessandra Chavez (coregraf) . Regia clipului este semnată de Robert Hales.

După ”Psycho”, o piesă cu un sound care amintea de primele materiale Muse, noul single „Dead Inside” este mai puțin agresiv, dar conectat la versurile melodiei și ideea de ansamblu a albumului ”Drones”.

„Acum începe cu adevărat povestea albumului, din momentul în care protagonista își pierde speranța și devine ”Dead Inside”, deci vulnerabilă forțelor prezentate în ”Psycho”. Aceste forțe vor fi prezente și în următoarele piese de pe album, pe măsură ce povestea înaintează acestea urmând a fi învinse”, ne spune solistul Matt Bellamy.

„Dead Inside” este cel de-al doilea single dezvăluit de pe albumul ”Drones”, care va fi lansat pe 8 iunie 2015.  Noul album Muse are ca tematică dezumanizarea și controlul pe care îl exercită ”dronele” asupra oamenilor.

„Pentru mine, dronele sunt metafore pentru psihopați care se comportă ca atare fără a exista consecințe. Lumea este condusă de Drone care folosesc alte Drone pentru a ne transforma pe toți în Drone. Albumul explorează călătoria umană, de la abandon și pierderea oricărei speranțe, la îndoctrinare prin puterea sistemului de a transforma oamenii în drone, până la eventuala defecțiune a asupritorilor”, a detaliat Matt Bellamy.

Tracklist ”Drones” – Muse

 1. Dead Inside
 2. [Drill Sergeant]
 3. Psycho
 4. Mercy
 5. Reapers
 6. The Handler
 7. [JFK]
 8. Defector
 9. Revolt
 10. Aftermath
 11. The Globalist
 12. Drones

Citește mai multe despre Muse
Videoclipuri cu Muse
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE