Urmărește-ne în Social Media

MUSE - New Kind Of Kick (Halloween Special)

Muse a intrat în spiritul sărbătorii de Halloween cu un videoclip special, de tip pamflet. Vizualul a fost realizat pentru un cover al piesei ”New Kind Of Kick”, lansate în original de trupa de punk The Cramps.

Muse sărbătorește anul acesta Halloween-ul cu un cover după piesa ”New Kind Of Kick” din repertoriul formației pop - punk The Cramps. În original, melodia a fost lansată în 1981, fiind inclusă pe albumul ”Psychedelic Jungle”.

Versiunea înregistrată de Muse pentru ”New Kind Of Kick” este mai rock'n'roll și mai ”în spiritul sărbătorii de Halloween”. Coverul este acompaniat de un videoclip în care solistul Matt Bellamy pare a-l portretiza pe Elvis Presley într-o versiune mai modernă și mai punk, întreaga formație interpretând melodia cu patos, în costume de piele. Vizualul a fost regizat de Tom Kirk, personajul feminin din clip fiind actrița Miss Miranda.

Ultimul album Muse, ”Drones”, a fost premiat la Grammy în categoria ”Cel mai bun album rock”. Discul are ca tematică dezumanizarea și controlul pe care îl exercită ”dronele” asupra oamenilor.

„Pentru mine, dronele sunt metafore pentru psihopați care se comportă ca atare fără a exista consecințe. Lumea este condusă de Drone care folosesc alte Drone pentru a ne transforma pe toți în Drone. Albumul explorează călătoria umană, de la abandon și pierderea oricărei speranțe, la îndoctrinare prin puterea sistemului de a transforma oamenii în drone, până la eventuala defecțiune a asupritorilor”, a detaliat solistul Muse, Matt Bellamy.

Drones” a fost promovat la București pe 29 iulie, Muse concertând cu acest prilej pentru prima oară în Piața Constituției.

Comentarii