Urmărește-ne în Social Media

rock

Thirty Seconds To Mars

Poster eveniment Thirty Seconds To Mars

După concertul de la Romexpo din 2014 și show-ul de la Electric Castle din 2019, Thirty Seconds To Mars revine în România șiva urca pe scena Laminor Arena pe 25 octombrie 2024, în cadrul turneului "Seasons Tour", ce promovează cel mai nou album de studio - "It's the End of the World, But It's a Beautiful Day".

Bilete concert Thirty Seconds To Mars la București

  • Premium - (în tribună, fără loc, la înălțime, aproape de scenă, cu bar separat)  - doar 500 de locuri - 599 de lei în presale și 700 la intrare.
  • Categoria A - fără loc în fața scenei - 329 de lei în presale și 350 de lei la intrare
  • Categoria B - fără loc, în spatele categoriei A - 259 de lei în presale și 280 de lei la intrare

Suplimente VIP

Trebuie achiziționat bilet de acces separat!

  • Early Entry Package - 117,81 EUR
  • Get Up Kid Package - 267,75 EUR
  • Seasons Package - 565,52 EUR
  • Avalanche Package - 743,75 EUR

Info bilete

  • La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de emitere bilete al agenției de ticketing.
  • Copiii sub 10 ani au intrarea gratuită dacă sunt însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.

Thirty Seconds to Mars vine din Los Angeles, bazele formației fiind puse în 1998. Membrii fondatori sunt frații Jared și Shannon Leto. Muzical, Thirty Seconds to Mars abordează un progressive rock cu influențe de space rock, la care se adaugă elemente de muzică electronică.

Până în prezent, trupa a lansat șase materiale de studio care i-au adus mai multe Discuri de Platină și Aur, precum și locuri fruntașe în topurile muzicale. De-a lungul timpului, a colaborat cu artiști importanți ai scenei muzicale internaționale printre care Maynard James Keenan, Ed Sheeran sau Bob Ezrin.

Cel mai nou album este "It's the End of the World, But It's a Beautiful Day". A fost lansat pe 15 septembrie 2023 și marchează primul disc fără chitaristul Tomo Miličević, care a părăsit trupa în iunie 2018.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 06 iunie 2024. Ref #159765

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.