Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Daniel Rocca în concertul FIRMA din Club Control din Bucuresti pe 2 aprilie 2015Câștigă o invitație dublă la concertul FiRMA din 25 octombrie 2018 Câștigă o invitație dublă la concertul Direcția 5 din 25 octombrie 2018 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny

Videoclip oficial: Muse - Psycho

Muse a lansat videoclipul noului single ”Psycho”. Reîntorși la sound-ul primelor albume, Matt, Dominic și Chris ne vorbesc despre supremația dronelor și dezumanizare.

Psycho” este prima piesă extrasă de pe noul album ”Drones”. Single-ul promoțional poate fi descărcat la fiecare precomandă a discului, în perioada următoare urmând a fi dezvăluit și primul single oficial, “Dead Inside”.

Noul album Muse are ca tematică dezumanizarea și controlul pe care îl exercită ”dronele” asupra oamenilor.

„Pentru mine, dronele sunt metafore pentru psihopați care se comportă ca atare fără a exista consecințe. Lumea este condusă de Drone care folosesc alte Drone pentru a ne transforma pe toți în Drone. Albumul explorează călătoria umană, de la abandon și pierderea oricărei speranțe, la îndoctrinare prin puterea sistemului de a transforma oamenii în drone, până la eventuala defecțiune a asupritorilor”, a detaliat Matt Bellamy.

Drones” va fi lansat pe 8 iunie 2015.

Tracklist ”Drones” – Muse

 1. Dead Inside
 2. [Drill Sergeant]
 3. Psycho
 4. Mercy
 5. Reapers
 6. The Handler
 7. [JFK]
 8. Defector
 9. Revolt
 10. Aftermath
 11. The Globalist
 12. Drones

Citește mai multe despre Muse
Videoclipuri cu Muse
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE