Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Mamma Mia!
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Videoclip oficial: Muse - Mercy

După lansarea inițială a unui lyric video pentru piesa "Mercy", Muse dau drumul pe piață videoclipului oficial pentru această a doua piesă extrasă pe single de pe noul album Drones.

Tema videoclipului pentru piesa Mercy, regizat de Sing J Lee este una legată de subiectul albumului Drones, și anume controlul exercitat în interiorul statelor cu o putere militară bine dezvoltată.

Într-o lume SF a viitorului, oamenii de știință creează femeia perfectă sub forma unui android și o testează pentru a vedea cum reacționează în diferite situații. Această femelă android ajunge să se trezească din starea ei de control până la sfârșitul videoclipului, cu ajutorul unor bilețele pe care le găsește. Ea își dă seama că este în puterea ei să se răzvrătească împotriva controlului și astfel se sacrifică pentru trezirea celorlalți androizi, apăsând butonul de "reset".

Turneul de promovare a albumului Drones îi va purta pe cei de la Muse prin America de Nord, Asia și Europa din vară până în toamnă, iar promisiunea lor este aceea că vor avea și drone ca parte din scenografia concertelor.

Citește mai multe despre Muse
Videoclipuri cu Muse
Publicat de Flavia Cioceanu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE