INFO CONCERT:
AWAKE Festival
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2017
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Hiromi feat. Edmar Castañeda
INFO CONCERT:
2CELLOS

Videoclip oficial: MUSE - Aftermath

Muse a lansat videoclipul noului single ”Aftermath”. Piesa este extrasă de pe albumul ”Drones”, premiat cu Grammy pentru” Cel mai bun album rock”.

Muse continuă promovarea albumului ”Drones” prin lansarea unui nou videoclip. Melodia extrasă de pe disc se numește ”Aftermath” și este acompaniată de un vizual de tip animație semnat de regizorul japonez Tekke, cu care trupa a mai colaborat pentru clipurile “Follow Me” și “Exogenesis: Symphony Part 3 (Redemption)”.

Albumul ”Drones”, recent premiat la Grammy în categoria ”Cel mai bun album rock”, a fost lansat pe 8 iunie 2015. Discul are ca tematică dezumanizarea și controlul pe care îl exercită ”dronele” asupra oamenilor.

„Pentru mine, dronele sunt metafore pentru psihopați care se comportă ca atare fără a exista consecințe. Lumea este condusă de Drone care folosesc alte Drone pentru a ne transforma pe toți în Drone. Albumul explorează călătoria umană, de la abandon și pierderea oricărei speranțe, la îndoctrinare prin puterea sistemului de a transforma oamenii în drone, până la eventuala defecțiune a asupritorilor”, a detaliat solistul Muse, Matt Bellamy.

Drones” va fi promovat la București pe 29 iulie, când Muse va concerta pentru prima oară în Piața Constituției. Evenimentul va avea loc în cadrul Rock The City, trupa fiind headliner-ul primei zile de festival.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Muse
Videoclipuri cu Muse
Publicat de Raluca Tanasă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE