Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: MUSE - Aftermath

Muse a lansat videoclipul noului single ”Aftermath”. Piesa este extrasă de pe albumul ”Drones”, premiat cu Grammy pentru” Cel mai bun album rock”.
Urmărește-ne pe

Muse continuă promovarea albumului ”Drones” prin lansarea unui nou videoclip. Melodia extrasă de pe disc se numește ”Aftermath” și este acompaniată de un vizual de tip animație semnat de regizorul japonez Tekke, cu care trupa a mai colaborat pentru clipurile “Follow Me” și “Exogenesis: Symphony Part 3 (Redemption)”.

Albumul ”Drones”, recent premiat la Grammy în categoria ”Cel mai bun album rock”, a fost lansat pe 8 iunie 2015. Discul are ca tematică dezumanizarea și controlul pe care îl exercită ”dronele” asupra oamenilor.

„Pentru mine, dronele sunt metafore pentru psihopați care se comportă ca atare fără a exista consecințe. Lumea este condusă de Drone care folosesc alte Drone pentru a ne transforma pe toți în Drone. Albumul explorează călătoria umană, de la abandon și pierderea oricărei speranțe, la îndoctrinare prin puterea sistemului de a transforma oamenii în drone, până la eventuala defecțiune a asupritorilor”, a detaliat solistul Muse, Matt Bellamy.

Drones” va fi promovat la București pe 29 iulie, când Muse va concerta pentru prima oară în Piața Constituției. Evenimentul va avea loc în cadrul Rock The City, trupa fiind headliner-ul primei zile de festival.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Muse
Videoclipuri cu Muse
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE