Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
Poster Summer Well 2021INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Il Volo

Tori Amos

Următoarele evenimente cu Tori Amos

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Tori Amos

Tori Amos - Reindeer King

Tori Amos - Reindeer King

Tori Amos a lansat un video cu versuri pentru noul single ”Reindeer King”. Melodia vorbește despre puterea de a o lua de la început, asemenea naturii. Noul single se regăsește pe albumul "Native Invader", ce va fi lansat în septembrie.

Tori Amos

Tori Amos - Up The Creek

Tori Amos a lansat un video cu versuri pentru noul single ”Up The Creek”. Melodia este extrasă de pe cel de-al 15-lea album de studio al artistei, ”Native Invader”. Piesa este înregistrată de Tori împreună cu fiica ei, Tash.

Tori Amos a lansat piesa "Up The Creek" - AUDIO

Tori Amos a lansat o piesă nouă de pe albumul "Native Invader". Melodia se numește "Up The Creek" și este înregistrată de Tori împreună cu fiica sa, Tash.

Tori Amos

Tori Amos - Cloud Riders

Tori Amos a lansat un video cu versuri pentru piesa ”Cloud Riders”. Melodia deschide albumul ”Native Invader”, așteptat pe piață în septembrie.

Ascultă noul single Tori Amos, "Cloud Riders" - AUDIO

Tori Amos începe promovarea unui nou album de studio cu piesa "Cloud Riders". Single-ul este extras de pe discul "Native Invader", programat pentru lansare în luna septembrie.

Tori Amos a revenit la București pe 19 iunie 2014

Recenzie concert Tori Amos: The Professional Widow s-a întors la București

Tori Amos a revenit la București pe 19 iunie 2014. În concert adus de Emagic, artista a renunțat la orchestră în favoarea acelui one-woman-piano-show pentru care mulți fani o iubesc. Publicul fidel nu s-a speriat de vremea potrivnică, bucurându-se deopotrivă de hituri vechi și piese noi de pe recentul disc "Unrepentant Geraldines". Urmărește pozele și citește recenzia în continuare.

Poze concert Tori Amos la Arenele Romane pe 19 iunie 2014

Urmăriți galeria de poze de la concertul Tori Amos de pe 19 iunie 2014 de la Arenele Romane. Tori Amos a revenit la București după 7 ani de la primul său concert în România. Evenimentul a fost inclus în turneul de promovare al noului său album, "Unrepentant Geraldines" si a fost organizat de Emagic.

Program și reguli de acces la concertul Tori Amos

Tori Amos revine la București după 7 ani de la primul său concert în România. Evenimentul va avea loc pe 19 iunie, la Arenele Romane, și este inclus în turneul de promovare a noului său album, "Unrepentant Geraldines". Vezi programul și regulile de acces recomandate de organizatori.

Tori Amos, cover după Conchita Wurst - "Rise Like A Phoenix" - VIDEO

Tori Amos a realizat un cover după single-ul "Rise Like A Phoenix", ce i-a adus Conchitei Wurst trofeul Eurovision 2014. Noua versiune a melodiei a fost interpretată live în cadrul unui concert susținut recent în Austria, țara de origine a câștigătorului Eurovision de anul acesta. Show-ul a făcut parte din turneul ce promovează ultimul album lansat de Tori Amos, "Unrepentant Geraldines", turneu ce o va readuce pe artistă în România pe 19 iunie.

Tori Amos a lansat "Trouble's Lament" - VIDEOCLIP

Tori Amos a lansat primul videoclip de pe noul album, "Unrepentant Geraldines". "Trouble's Lament" este o piesă cu un sound întunecat, ce îmbină mai multe stiluri muzicale: americana, folk, flamenco, pop. Partea instrumentală a melodiei amintește de muzica compusă de Neko Case, Patty Griffin și Fleetwood Mac.

Tori Amos cântă "Nothing Else Matters" (cover Metallica) - VIDEO

Tori Amos se află în plin turneu de promovare al noului album, "Unrepentant Geraldines". Pe 14 mai, artista s-a oprit în Marea Britanie unde a susținut un concert în Nottingham, fanii având parte de o surpriză, Tori Amos interpretând la pian piesa "Nothing Else Matters", cover Metallica. Înregistrarea video poate fi urmărită mai jos.

Tori Amos a lansat un nou single, "16 Shades of Blue" - AUDIO

Tori Amos a lansat un nou single, intitulat "16 Shades of Blue". Piesa promovează cel de-al 14-lea material de studio, "Unrepentant Geraldines", ce va fi disponibil începând cu data de 13 mai.

Tori Amos a lansat "Trouble's Lament" - Lyric Video

Tori Amos a dezvăluit primul lyric video de pe noul album "Unrepentant Geraldines". "Trouble's Lament" este o piesă cu un sound întunecat, ce îmbină mai multe stiluri muzicale: americana, folk, flamenco, pop. Partea instrumentală a melodiei amintește de muzica compusă de Neko Case, Patty Griffin și Fleetwood Mac.

Tori Amos a lansat o piesă nouă, "Trouble's Lament" - AUDIO

Tori Amos a dezvăluit primul single de pe noul album "Unrepentant Geraldines". "Trouble's Lament" este o piesă cu un sound întunecat, ce îmbină mai multe stiluri muzicale: americana, folk, flamenco, pop. Partea instrumentală a melodiei amintește de muzica compusă de Neko Case, Patty Griffin, Fleetwood Mac.

Tori Amos anunță data lansării noului album, "Unrepentant Geraldines"

Tori Amos va lansa cel de-al 14-lea material de studio, intitulat "Unrepentant Geraldines", pe 13 mai 2014. O lună mai târziu, Tori Amos va concerta pe 19 iunie la Arenele Romane din București.

Tori Amos, concert la București pe 19 iunie

Tori Amos revine la București după 7 ani de la primul său concert în România. Evenimentul va avea loc pe 19 iunie, la Arenele Romane, și este inclus în turneul de promovare a noului său album, "Unrepentant Geraldines", ce va fi lansat în primăvara acestui an.

CLOSE
CLOSE