Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Tori Amos a lansat piesa "Up The Creek" - AUDIO

Tori Amos a lansat o piesă nouă de pe albumul "Native Invader". Melodia se numește "Up The Creek" și este înregistrată de Tori împreună cu fiica sa, Tash.

Publicat

pe

Tori Amos

După piesa ”Cloud Riders”, Tori Amos continuă promovarea albumului ”Native Invader” cu single-ul "Up The Creek". Melodia este înregistrată de artistă împreună cu fiica ei, Tash, alături de care Amos apare și în videoclipul piesei ”The Promise”.

Native Invader” este un album ce exprimă emoții puternice, Tori Amos oscilând între revoltă și vulnerabilitate. Discul este inspirat de evenimentele petrecute în ultima parte a anului 2016, când Tori a călătorit în Munții Great Smoky din North Carolina pentru a se reconecta la poveștile bunicilor săi. În iarnă, artista a simțit apăsarea a două evenimente importante: alegerile prezidențiale și o problemă gravă de sănătate a mamei sale - Maryellen Amos a suferit un accident vascular cerebral ce lăsat-o în imposibilitatea de a vorbi.

"Nu plănuiam să fac un album despre durere când am început să lucrez la el. Nu ar fi trebuit să fie despre diviziune. (...) Sper ca oamenii să găsească în aceste piese putere și forța de a rezista și sper să le dea tăria de a supraviețui furtunii în care ne aflăm." - Tori Amos

AUDIO: Tori Amos - "Up The Creek"

"Native Invader" este cel de-al 15-lea album de studio al artistei. Discul va fi lansat pe 8 septembrie 2017.

Tracklist "Native Invader" - Tori Amos: 

  1. Reindeer King
  2. Wings
  3. Broken Arrow
  4. Cloud Riders
  5. Up The Creek
  6. Breakaway
  7. Wildwood
  8. Chocolate Song
  9. Bang
  10. Climb
  11. Bats
  12. Benjamin
  13. Mary's Eyes
  14. Upside Down 2
  15. Russia

Interpretă, compozitoare și producătoare, Tori Amos este un muzician complet și complex care, conform revistei Rolling Stone, se înscrie printre primii 5 cei mai buni artiști live ai lumii, având nu mai puțin de 13 turnee internaționale și peste 1.000 de concerte susținute de-a lungul carierei.

Ultimul concert susținut de Tori Amos în România a avut loc pe 19 iunie 2014. Artista a concertat la Arenele Romane din București, evenimentul făcând parte din turneul de promovare a albumului "Unrepentant Geraldines".

Trending