Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Tori Amos cântă "Nothing Else Matters" (cover Metallica) - VIDEO

Tori Amos se află în plin turneu de promovare al noului album, "Unrepentant Geraldines". Pe 14 mai, artista s-a oprit în Marea Britanie unde a susținut un concert în Nottingham, fanii având parte de o surpriză, Tori Amos interpretând la pian piesa "Nothing Else Matters", cover Metallica. Înregistrarea video poate fi urmărită mai jos.

Tori Amos

Tori Amos nu este la prima "abatere" de acest gen, în 2001 lansând albumul "Strange Little Girls", care conține 12 coveruri după artiști ca Depeche Mode, Tom Waits, The Beatles, Neil Young, The Velvet Underground și chiar Slayer.

Albumul "Unrepentant Geraldines", lansat pe 13 mai, poate fi achiziționat în mai multe variante: standard CD, digital download, pachet CD și DVD și dublu vinyl. Tori Amos va promova discul și la București printr-un concert ce va avea loc pe 19 iunie la Arenele Romane. Evenimentul este organizat de Emagic iar biletele au prețuri cuprinse între 95 lei și 245 lei.

Cu 8 nominalizari la premiile Grammy, Tori Amos este una dintre cele mai talentate artiste de pe scena internațională, stilul sau fiind greu de încadrat într-un singur gen muzical. Piano rock, alternative rock, art pop, art rock, electronic, clasic, baroque pop sunt doar cateva dintre elementele care definesc identitatea sa artistica nascuta dintr-o colaborare fireasca intre pregatirea riguroasa in muzica clasica (vocea ei atinge registrul de mezzo soprana) si spirit inovator (ea fiind unul dintre putinii artisti de rock alternativ care au folosit pianul ca instrument principal).

Interpreta, compozitoare si producatoare, Tori Amos este un muzician complet si complex care, conform revistei Rolling Stone, se inscrie printre primii 5 cei mai buni artisti live ai lumii, avand nu mai putin de 13 turnee internationale si peste 1.000 de concerte sustinute de-a lungul carierei.

Tori Amos - "Nothing Else Matters" (cover Metallica)

Tracklist "Unrepentant Geraldines" - Tori Amos

 1. "America"
 2. "Trouble's Lament"
 3. "Wild Way"
 4. "Wedding Day"
 5. "Weatherman"
 6. "16 Shades of Blue"
 7. "Maids of Elfen-Mere"
 8. "Promise"
 9. "Giant's Rolling Pin"
 10. "Selkie"
 11. "Unrepentant Geraldines"
 12. "Oysters"
 13. "Rose Dover"
 14. "Invisible Boy"

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Tori Amos
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Nicu Covaci despre Phoenix: "Mă bucur că bătrânii și-au luat catrafusele și s-au dus"

Invitat în studioul Rock FM, Nicu Covaci a discutat cu Cristian Hrubaru despre viitoarele proiecte ale trupei Phoenix. În contextul...

Închide