Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Tori Amos cântă "Nothing Else Matters" (cover Metallica) - VIDEO

Tori Amos se află în plin turneu de promovare al noului album, "Unrepentant Geraldines". Pe 14 mai, artista s-a oprit în Marea Britanie unde a susținut un concert în Nottingham, fanii având parte de o surpriză, Tori Amos interpretând la pian piesa "Nothing Else Matters", cover Metallica. Înregistrarea video poate fi urmărită mai jos.

Publicat

pe

Tori Amos │ FOTO: www.facebook.com

Tori Amos nu este la prima "abatere" de acest gen, în 2001 lansând albumul "Strange Little Girls", care conține 12 coveruri după artiști ca Depeche Mode, Tom Waits, The Beatles, Neil Young, The Velvet Underground și chiar Slayer.

Albumul "Unrepentant Geraldines", lansat pe 13 mai, poate fi achiziționat în mai multe variante: standard CD, digital download, pachet CD și DVD și dublu vinyl. Tori Amos va promova discul și la București printr-un concert ce va avea loc pe 19 iunie la Arenele Romane. Evenimentul este organizat de Emagic iar biletele au prețuri cuprinse între 95 lei și 245 lei.

Cu 8 nominalizari la premiile Grammy, Tori Amos este una dintre cele mai talentate artiste de pe scena internațională, stilul sau fiind greu de încadrat într-un singur gen muzical. Piano rock, alternative rock, art pop, art rock, electronic, clasic, baroque pop sunt doar cateva dintre elementele care definesc identitatea sa artistica nascuta dintr-o colaborare fireasca intre pregatirea riguroasa in muzica clasica (vocea ei atinge registrul de mezzo soprana) si spirit inovator (ea fiind unul dintre putinii artisti de rock alternativ care au folosit pianul ca instrument principal).

Interpreta, compozitoare si producatoare, Tori Amos este un muzician complet si complex care, conform revistei Rolling Stone, se inscrie printre primii 5 cei mai buni artisti live ai lumii, avand nu mai putin de 13 turnee internationale si peste 1.000 de concerte sustinute de-a lungul carierei.

Tori Amos - "Nothing Else Matters" (cover Metallica)

Tracklist "Unrepentant Geraldines" - Tori Amos

 1. "America"
 2. "Trouble's Lament"
 3. "Wild Way"
 4. "Wedding Day"
 5. "Weatherman"
 6. "16 Shades of Blue"
 7. "Maids of Elfen-Mere"
 8. "Promise"
 9. "Giant's Rolling Pin"
 10. "Selkie"
 11. "Unrepentant Geraldines"
 12. "Oysters"
 13. "Rose Dover"
 14. "Invisible Boy"

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte joi, 19 iunie 2014

Tori Amos

Loc
Arenele Romane
PUBLICITATE
Comentează

Trending