BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Poze de la concertul Feli - lansarea albumului "Eu sunt Feli" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Profită de oferta Black Friday: Bilete la ELECTRIC CASTLE cu 369 de lei față de 549, tariful scade la 300 de lei de om pentru grupuri!

Lyric Video: Tori Amos - Reindeer King

Tori Amos a lansat un video cu versuri pentru noul single ”Reindeer King”. Melodia vorbește despre puterea de a o lua de la început, asemenea naturii. Noul single se regăsește pe albumul "Native Invader", ce va fi lansat în septembrie.

"În viață, putem fi surprinși de evenimente neprevăzute, cum ar fi un incendiu, o inundație, cutremure sau alte cataclisme - și mă refer atât la ceea ce se întâmplă în mintea noastră, cât și în exteriorul ei. Din punct de vedere sonic și vizual, am vrut să surprind felul în care natura reușește mereu să se regenereze prin intermediul ciclurilor ei, murind și apoi revenind la viață. Ea reușește mereu să se reinventeze, dar oare noi putem să trecem printr-o transformare similară?", a declarat Tori Amos, explicând astfel semnificația piesei ”Reindeer King”.

Noul single este extras de pe albumul "Native Invader", un material ce exprimă emoții puternice. Discul este inspirat de evenimentele petrecute în ultima parte a anului 2016, când Tori a călătorit în Munții Great Smoky din North Carolina pentru a se reconecta la poveștile bunicilor săi. În iarnă, artista a simțit apăsarea a două evenimente importante: alegerile prezidențiale și o problemă gravă de sănătate a mamei sale - Maryellen Amos a suferit un accident vascular cerebral ce lăsat-o în imposibilitatea de a vorbi. Discul va fi lansat pe 8 septembrie 2017.

Tracklist "Native Invader" - Tori Amos: 

 1. Reindeer King
 2. Wings
 3. Broken Arrow
 4. Cloud Riders
 5. Up The Creek
 6. Breakaway
 7. Wildwood
 8. Chocolate Song
 9. Bang
 10. Climb
 11. Bats
 12. Benjamin
 13. Mary's Eyes
 14. Upside Down 2
 15. Russia

Interpretă, compozitoare și producătoare, Tori Amos este un muzician complet și complex care, conform revistei Rolling Stone, se înscrie printre primii 5 cei mai buni artiști live ai lumii, având nu mai puțin de 13 turnee internaționale și peste 1.000 de concerte susținute de-a lungul carierei.

Ultimul concert susținut de Tori Amos în România a avut loc pe 19 iunie 2014. Artista a concertat la Arenele Romane din București, evenimentul făcând parte din turneul de promovare a albumului "Unrepentant Geraldines".

Citește mai multe despre Tori Amos
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE