Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Avishai Cohen
Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot

Program și reguli de acces la concertul Tori Amos

Tori Amos revine la București după 7 ani de la primul său concert în România. Evenimentul va avea loc pe 19 iunie, la Arenele Romane, și este inclus în turneul de promovare a noului său album, "Unrepentant Geraldines". Vezi programul și regulile de acces recomandate de organizatori.

Tori Amos

Program și reguli de acces

Evenimentul își va deschide porțile începând cu ora 19:00, spectatorii fiind rugați să apeleze la pelerine în caz de vreme ploioasă.

Este interzis accesul cu:

 • umbrele în spațiul de eveniment
 • sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve
 • artificii,
 • bannere susținute de bețe,
 • spray-uri,
 • scaune,
 • arme, obiecte contondente, lanțuri
 • băuturi sau mâncare,
 • animale de companie,
 • bagaje voluminoase,
 • lasere,
 • aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video

Jetoane concert Tori Amos

În zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în locatie. În cazul neutilizarii lor pe durata concertului, acestea vor putea fi răscumpărate fie în aceeași seară, de la casieriile din incintă, până în ora 23:30, fie până pe 30 iunie, prin trimiterea unui email la adresa [email protected]

Căi de acces și parcare

Pentru accesul către Arenele Romane, publicul poate folosi atât aleile din Parcul Carol, cât și strada Cutitul de Argint. Concertul Tori Amos va începe după ora 20:30, însă organizatorii recomandă spectatorilor să vina din timp, pentru a evita eventualele aglomerări la intarea în spațiul de concert.

De asemenea, este recomandată utilizarea mijloacelor de transport în comun, numărul locurilor de parcare amenajate în zonă fiind extrem de redus.

Acces copii la concertul Tori Amos

Nu este încurajată prezenta copiilor la astfel de concerte din cauza sunetului extrem de puternic, însă dacă părinții aleg să vină alături de cei mici, aceștia vor avea acces în zona de concert doar în baza unui bilet valid, indiferent de vârstă.

Bilete concert Tori Amos:

Ultimele bilete rămase disponibile mai pot fi achizitionate online, dar și din rețeaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu și de la casa de bilete a Sălii Palatului. Acestea costa 95, 120, 150, 175 si 245 de lei, în funcție de distanța față de scenă.

În limita disponibilității, biletele vor putea fi achiziționate în seara evenimentului și de la casa de bilete amenajată la intrarea în zona de concert.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Tori Amos
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Billy Idol lansează în toamnă un nou album după 8 ani de pauză

Billy Idol va lansa în octombrie un nou album, cel de-al 8-lea din carieră. Discul va fi produs de Trevor...

Închide