Urmărește-ne în Social Media

rock

Tori Amos - Up The Creek

Tori Amos a lansat un video cu versuri pentru noul single ”Up The Creek”. Melodia este extrasă de pe cel de-al 15-lea album de studio al artistei, ”Native Invader”. Piesa este înregistrată de Tori împreună cu fiica ei, Tash.

Publicat

pe

"Up The Creek" este cel de-al doilea single extras de pe "Native Invader", după ”Cloud Riders”. Melodia are o tematică politică, refrenul fiind inspirat de una dintre zicalele bunicului ei: “Good lord willin’ and the creek don’t rise/ We may just survive/ If the militia of the mind/ Arm against those climate blind.”

"Native Invader" este un album ce exprimă emoții puternice, Tori Amos oscilând între revoltă și vulnerabilitate. Discul este inspirat de evenimentele petrecute în ultima parte a anului 2016, când Tori a călătorit în Munții Great Smoky din North Carolina pentru a se reconecta la poveștile bunicilor săi. În iarnă, artista a simțit apăsarea a două evenimente importante: alegerile prezidențiale și o problemă gravă de sănătate a mamei sale - Maryellen Amos a suferit un accident vascular cerebral ce lăsat-o în imposibilitatea de a vorbi. Discul va fi lansat pe 8 septembrie 2017.

Tracklist "Native Invader" - Tori Amos: 

 1. Reindeer King
 2. Wings
 3. Broken Arrow
 4. Cloud Riders
 5. Up The Creek
 6. Breakaway
 7. Wildwood
 8. Chocolate Song
 9. Bang
 10. Climb
 11. Bats
 12. Benjamin
 13. Mary's Eyes
 14. Upside Down 2
 15. Russia

Interpretă, compozitoare și producătoare, Tori Amos este un muzician complet și complex care, conform revistei Rolling Stone, se înscrie printre primii 5 cei mai buni artiști live ai lumii, având nu mai puțin de 13 turnee internaționale și peste 1.000 de concerte susținute de-a lungul carierei.

Ultimul concert susținut de Tori Amos în România a avut loc pe 19 iunie 2014. Artista a concertat la Arenele Romane din București, evenimentul făcând parte din turneul de promovare a albumului "Unrepentant Geraldines".

Trending