Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Tori Amos anunță data lansării noului album, "Unrepentant Geraldines"

Tori Amos va lansa cel de-al 14-lea material de studio, intitulat "Unrepentant Geraldines", pe 13 mai 2014. O lună mai târziu, Tori Amos va concerta pe 19 iunie la Arenele Romane din București.

Tori Amos

Tori Amos a anunțat că cel de-al 14-lea material de studio va fi lansat pe 13 mai 2014. Albumul poartă numele "Unrepentant Geraldines" iar fanii îl vor putea achiziționa în format standard CD, deluxe edition (CD/DVD) iar colecționarii se vor bucura de sunetul discului de vinil. După lansare, Tori Amos va începe un turneu european de promovare, care include 30 de locații, cu show-uri în orașe precum Dublin, Londra, Paris, Berlin, Amsterdam, Moscova dar si Bucuresti. Concertul din Capitala va avea loc pe data de 19 iunie, la Arenele Romane, iar biletele au prețuri între 95 lei și 245 de lei, în funcție de distanța față de scenă.

Cu 8 nominalizari la premiile Grammy, Tori Amos este una dintre cele mai talentate artiste de pe scena internațională, stilul sau fiind greu de încadrat într-un singur gen muzical. Piano rock, alternative rock, art pop, art rock, electronic, clasic, baroque pop sunt doar cateva dintre elementele care definesc identitatea sa artistica nascuta dintr-o colaborare fireasca intre pregatirea riguroasa in muzica clasica (vocea ei atinge registrul de mezzo soprana) si spirit inovator (ea fiind unul dintre putinii artisti de rock alternativ care au folosit pianul ca instrument principal). Interpreta, compozitoare si producatoare, Tori Amos este un muzician complet si complex care, conform revistei Rolling Stone, se inscrie printre primii 5 cei mai buni artisti live ai lumii, avand nu mai putin de 13 turnee internationale si peste 1.000 de concerte sustinute de-a lungul carierei.

Tori Amos - "Cornflake Girl"

Citește mai multe despre Tori Amos
RECOMANDARE:Cumpără un album Tori Amos

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Pentru că asculta prea tare Adele, unui adolescent i-a fost confiscată muzica

Un adolescent din Marea Britanie a rămas fără colecția sa de muzică și echipamentul muzical întrucât a ascultat Adele prea...

Închide