Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Tori Amos a lansat "Trouble's Lament" - Lyric Video

Tori Amos a dezvăluit primul lyric video de pe noul album "Unrepentant Geraldines". "Trouble's Lament" este o piesă cu un sound întunecat, ce îmbină mai multe stiluri muzicale: americana, folk, flamenco, pop. Partea instrumentală a melodiei amintește de muzica compusă de Neko Case, Patty Griffin și Fleetwood Mac.

Publicat

pe

Tori Amos │ FOTO: www.facebook.com

Cel de-al 14-lea material de studio Tori Amos va fi lansat pe 13 mai 2014 iar pe 19 iunie artista va promova albumul printr-un concert la București ce va avea loc la Arenele Romane. Discul poate fi achiziționat în mai multe variante: standard CD, digital download, pachet CD și DVD și dublu vinyl. "Trouble's Lament" a fost compus de artista în vârstă de 50 de ani resimțind influențele zonei sudice a Statelor Unite.

"Crescând în Carolina de Nord, partea de sud a țării m-a acompaniat mereu peste tot în lume. Nu-mi pot scoate asta din ADN. Nu știu dacă e ceva care s-a transmis genetic, pentru că mama are rădăcini în Eastern Cherokee. Aș putea spune, deci, că am asta în sânge. E ca și acum ai asculta pământul vorbindu-ți. Oriunde m-aș afla, pot să aud chemarea sudului. Chiar îmi place ideea că Trouble era o femeie tânără...O văd în călătoriile mele adeseori. E posibil să o fi știut cu mulți ani înainte, când aveam în jur de 20 de ani", a declarat Tori Amos.

Tori Amos - "Trouble's Lament"

Tracklist "Unrepentant Geraldines" - Tori Amos

  1. "America"
  2. "Trouble's Lament"
  3. "Wild Way"
  4. "Wedding Day"
  5. "Weatherman"
  6. "16 Shades of Blue"
  7. "Maids of Elfen-Mere"
  8. "Promise"
  9. "Giant's Rolling Pin"
  10. "Selkie"
  11. "Unrepentant Geraldines"
  12. "Oysters"
  13. "Rose Dover"
  14. "Invisible Boy"

Cu 8 nominalizari la premiile Grammy, Tori Amos este una dintre cele mai talentate artiste de pe scena internațională, stilul sau fiind greu de încadrat într-un singur gen muzical. Piano rock, alternative rock, art pop, art rock, electronic, clasic, baroque pop sunt doar cateva dintre elementele care definesc identitatea sa artistica nascuta dintr-o colaborare fireasca intre pregatirea riguroasa in muzica clasica (vocea ei atinge registrul de mezzo soprana) si spirit inovator (ea fiind unul dintre putinii artisti de rock alternativ care au folosit pianul ca instrument principal).

Interpreta, compozitoare si producatoare, Tori Amos este un muzician complet si complex care, conform revistei Rolling Stone, se inscrie printre primii 5 cei mai buni artisti live ai lumii, avand nu mai putin de 13 turnee internationale si peste 1.000 de concerte sustinute de-a lungul carierei.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte joi, 19 iunie 2014

Tori Amos

Loc
Arenele Romane

Trending