Urmărește-ne în Social Media

rock

Tori Amos

Poster eveniment Tori Amos
 • Data
  joi, 19 iunie 2014
 • Ora de începere
  19:00
 • Tip locație
  Centre culturale & Institute
 • Loc
  Arenele Romane,
  București
 • OFERTE CAZARE
 • Acces
  Bilete in avans
 • Organizat de

După 7 ani de la primul concert, Tori Amos revine în România pentru a cânta pe 19 iunie 2014 la Arenele Romane din București. Evenimentul promovează ultimul album de studio, intitulat "Unrepentant Geraldines".

Cu 8 nominalizari la premiile Grammy, Tori Amos este una dintre cele mai talentate artiste de pe scena internationala, stilul sau fiind greu de incadrat intr-un singur gen muzical. Piano rock, alternative rock, art pop, art rock, electronic, clasic, baroque pop sunt doar cateva dintre elementele care definesc identitatea sa artistica nascuta dintr-o colaborare fireasca intre pregatirea riguroasa in muzica clasica (vocea ei atinge registrul de mezzo soprana) si  spirit inovator (ea fiind unul dintre putinii artisti de rock alternativ care au folosit pianul ca instrument principal).

Interpreta, compozitoare si producatoare, Tori Amos este un muzician complet si complex care, conform revistei Rolling Stone, se inscrie printre primii 5 cei mai buni artisti live ai lumii, avand nu mai putin de 13 turnee internationale si peste 1.000 de concerte sustinute de-a lungul carierei.

Prețuri bilete concert Tori Amos la București:

 • 95 lei
 • 120 lei
 • 150 lei
 • 175 lei
 • 245 lei

În limita disponibilității, biletele vor putea fi achiziționate în seara evenimentului și de la casa de bilete amenajată la intrarea în zona de concert.

Informații despre programul concertului Tori Amos

Evenimentul își va deschide porțile începând cu ora 19:00, spectatorii fiind rugați să apeleze la pelerine în caz de vreme ploioasă. Este interzis accesul cu: umbrele în spațiul de eveniment, sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, obiecte contondente, lanțuri băuturi sau mâncare, animale de companie, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video.

Pentru accesul către Arenele Romane, publicul poate folosi atât aleile din Parcul Carol, cât și strada Cutitul de Argint. Concertul Tori Amos va începe după ora 20:30, însă organizatorii recomandă spectatorilor să vina din timp, pentru a evita eventualele aglomerări la intarea în spațiul de concert. De asemenea, este recomandată utilizarea mijloacelor de transport în comun, numărul locurilor de parcare amenajate în zonă fiind extrem de redus.

Nu este încurajată prezenta copiilor la astfel de concerte din cauza sunetului extrem de puternic, însă dacă părinții aleg să vină alături de cei mici, aceștia vor avea acces în zona de concert doar în baza unui bilet valid, indiferent de vârstă.

Publicitate

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 18 iunie 2014. Ref #66334

Show Lord of the Dance 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< feb. 2023 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.