Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

Lyric Video: Tori Amos - Cloud Riders

Tori Amos a lansat un video cu versuri pentru piesa ”Cloud Riders”. Melodia deschide albumul ”Native Invader”, așteptat pe piață în septembrie.

“Înainte de Furtună, la 4:22 a.m., am văzut o stea căzătoare. Unele furtuni sunt electrizante, dar altele sunt mortale. Îți schimbă viața. Unele se rezolvă de la sine, altele nu. Conflictele se pot manifesta și ele la fel. Nu știi cum se va soluționa un conflict, atunci când te afli în mijlocul lui. Și un lucru important pe care l-am învățat este că atunci când vin așa-zișii ”Cloud Riders”, ei nu pot fi combătuți”, a declarat Tori Amos pentru NPR Music, metaforele lăsând loc pentru diferse interpretări.

Cloud Riders” deschide albumul ”Native Invader”, cel de-al 15-lea material de studio al artistei. Discul este inspirat de evenimentele petrecute în ultima parte a anului 2016, când Tori a călătorit în Munții Great Smoky din North Carolina pentru a se reconecta la poveștile bunicilor săi. În iarnă, artista a simțit apăsarea a două evenimente importante: alegerile prezidențiale și o problemă gravă de sănătate a mamei sale - Maryellen Amos a suferit un accident vascular cerebral ce lăsat-o în imposibilitatea de a vorbi.

Native Invader” va fi lansat pe a fi lansat pe 8 septembrie 2017, până atunci putând fi precomandat de pe toate platformele de download și streaming.

Interpretă, compozitoare și producătoare, Tori Amos este un muzician complet și complex care, conform revistei Rolling Stone, se înscrie printre primii 5 cei mai buni artiști live ai lumii, având nu mai puțin de 13 turnee internaționale și peste 1.000 de concerte susținute de-a lungul carierei.

Ultimul concert susținut de Tori Amos în România a avut loc pe 19 iunie 2014. Artista a concertat la Arenele Romane din București, evenimentul făcând parte din turneul de promovare a albumului "Unrepentant Geraldines".

Citește mai multe despre Tori Amos
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE