Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Echipa Loredana în bootcamp-ul X Factor 2020S-a dat startul eliminărilor de la X Factor 2020; citește rezumatul primului episod de bootcamp

Lyric Video: Tori Amos - Cloud Riders

Tori Amos a lansat un video cu versuri pentru piesa ”Cloud Riders”. Melodia deschide albumul ”Native Invader”, așteptat pe piață în septembrie.

“Înainte de Furtună, la 4:22 a.m., am văzut o stea căzătoare. Unele furtuni sunt electrizante, dar altele sunt mortale. Îți schimbă viața. Unele se rezolvă de la sine, altele nu. Conflictele se pot manifesta și ele la fel. Nu știi cum se va soluționa un conflict, atunci când te afli în mijlocul lui. Și un lucru important pe care l-am învățat este că atunci când vin așa-zișii ”Cloud Riders”, ei nu pot fi combătuți”, a declarat Tori Amos pentru NPR Music, metaforele lăsând loc pentru diferse interpretări.

Cloud Riders” deschide albumul ”Native Invader”, cel de-al 15-lea material de studio al artistei. Discul este inspirat de evenimentele petrecute în ultima parte a anului 2016, când Tori a călătorit în Munții Great Smoky din North Carolina pentru a se reconecta la poveștile bunicilor săi. În iarnă, artista a simțit apăsarea a două evenimente importante: alegerile prezidențiale și o problemă gravă de sănătate a mamei sale - Maryellen Amos a suferit un accident vascular cerebral ce lăsat-o în imposibilitatea de a vorbi.

Native Invader” va fi lansat pe a fi lansat pe 8 septembrie 2017, până atunci putând fi precomandat de pe toate platformele de download și streaming.

Interpretă, compozitoare și producătoare, Tori Amos este un muzician complet și complex care, conform revistei Rolling Stone, se înscrie printre primii 5 cei mai buni artiști live ai lumii, având nu mai puțin de 13 turnee internaționale și peste 1.000 de concerte susținute de-a lungul carierei.

Ultimul concert susținut de Tori Amos în România a avut loc pe 19 iunie 2014. Artista a concertat la Arenele Romane din București, evenimentul făcând parte din turneul de promovare a albumului "Unrepentant Geraldines".

Citește mai multe despre Tori Amos
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE