Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adi Bărar, chitaristul și fondatorul trupei Cargo, în videoclipul ”Nu mă lăsa să-mi fie dor”A murit Adi Bărar, chitaristul și fondatorul trupei Cargo. Muzicianul a avut COVID-19 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021)

Jimmy Page

Următoarele evenimente cu Jimmy Page

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Jimmy Page

The Rolling Stones (Live)

The Rolling Stones a lansat o piesă înregistrată cu Jimmy Page, intitulată "Scarlet" - AUDIO

The Rolling Stones a dezvăluit publicului o piesă din 1974, nelansată până acum. Melodia se numește "Scarlet" și a fost înregistrată împreună cu chitaristul Led Zeppelin, Jimmy Page, și alături de Rick Grech, cunoscut pentru activitatea sa în trupele Traffic, Blind Faith, Family.

Vans lanseaza o colecţie Led Zeppelin, aniversează 50 de ani de carieră a trupei

Led Zeppelin a anunţat colaborarea cu Vans, pentru realizarea unei colecţii de pantofi şi haine. Acestea aniversează cei 50 de ani de carieră împliniţi de legendara trupă în 2019. Informaţia a fost confirmată de contul oficial de Twitter Led Zeppelin.

Jimmy Page

Jimmy Page promite un 2016 cu piese noi, "gândite dintr-o cu totul altă perspectivă"

Jimmy Page are planuri mari pentru 2016. Muzicianul a anunțat într-un interviu că pregătește lansarea unui nou album, pe care îl va promova în cadrul unui turneu. Deși nu are încă stabilite toate detaliile, acesta promite fanilor ”surprize" și piese cu un sound "total diferit de Led Zeppelin".

Jimmy Page

Jimmy Page - "Rambalize", mix între Notorious B.I.G. și Led Zeppelin - AUDIO

Jimmy Page a lansat "Rambalize", un mashup între single-ul "Ramble On" de la Led Zeppelin și "Hypnotize" de la Notorious B.I.G. Chitaristul este cunoscut deja pentru gustul său pentru muzica hip hop, în 1998 lansând alături de Puff Dady hitul "Come With Me", ce includea riffuri de chitară compuse pentru "Kashmir".

Jimmy Page

Jimmy Page confirmă turneul solo din 2013

Jimmy Page a confirmat un nou turneu solo pe care îl va susține în 2013. După finalizarea promovării DVD-ului Led Zeppelin: Celebration Day, chitaristul se va întoarce la proiectele solo.

Jimmy Page

Jimmy Page pregătește surprize muzicale pentru 2013

Jimmy Page ar putea lansa în sfârșit noi materiale în 2013. Este posibil ca chitaristul de la Led Zeppelin să susțină și un turneu.

Jimmy Page

Se lansează o carte despre viața chitaristului Led Zeppelin, Jimmy Page

Brad Tolinski va lansa pe 23 octombrie cartea Light & Shade: Conversations With Jimmy Page in care celebrul chitarist povesteste despre inceputurile in muzica si Led Zeppelin.

Led Zeppelin - Celebration Day

Chitaristul Jimmy Page - nu va exista o reuniune Led Zeppelin

Dupa reuniunea trupei in 2007 si concertul sustinut la O2 Arena din Londra fanii celebrei trupe Led Zeppelin au sperat intr-o reuniune si chiar turneu. De curand chitaristul Jimmy Page a declarat ca nu va mai exista o altă reuniune Led Zeppelin.

Jimmy Page ne spune de ce a lansat Jimmypage.com!

Jimmy Page a lansat de curând primul său site, iar zilele acestea a fost publicat pe site-ul său un interviu cu jurnalistul Pete Makowski, în care artistul vorbește despre site.... Continuare »

Mai sunt 4 zile până la lansarea site-ului oficial Jimmy Page!

Întrucât internetul reprezintă unul dintre principalele mijloace de promovare a artiștilor și un mod de comunicare a acestora cu fanii, Jimmy Page s-a hotărât să își lanseze un site oficial.... Continuare »

CLOSE
CLOSE