Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Chitaristul Jimmy Page - nu va exista o reuniune Led Zeppelin

Dupa reuniunea trupei in 2007 si concertul sustinut la O2 Arena din Londra fanii celebrei trupe Led Zeppelin au sperat intr-o reuniune si chiar turneu. De curand chitaristul Jimmy Page a declarat ca nu va mai exista o altă reuniune Led Zeppelin.

Publicat

pe

Led Zeppelin - Celebration Day
Led Zeppelin - Celebration Day

După o absență de 27 de ani, legendara formație Led Zeppelin s-a reunit în luna decembrie 2007 pentru a susține un concert in celebra arena O2 Arena din Londra. Evenimentul a fost în memoria lui Ahmet Ertegun, fondatorul casei de discuri Atlantic Records, care s-a stins din viață cu un an în urmă, cel care s-a ocupat de Led Zeppelin încă din 1968.

Iată că după 5 ani de speranţa, când unii fani Led Zeppelin încă mai speră ca trupa să se reunească pentru a susţine şi un turneu, înregistrarea istoricului eveniment, intitulat Celebration Day, va apărea pe piață în data de 19 noiembrie în format CD, DVD și Blu-ray.

Led Zeppelin - Celebration Day

Led Zeppelin - Celebration Day

Acest lucru a dat naștere la multe zvonuri despre mult dorita reuniune însă chitaristul Jimmy Page a declarat :

"Cred că dacă vorbeam despre o serie de concerte sau chiar turneu ați fi aflat până acum. Dar nu poate fi vorba despre așa ceva. Celebration Day este un fel de testament al nostru și asta e tot. Concertul a fost un omagiu adus lui Ahmet Ertegun și a fost primul susținut de când John Bonham ne-a părăsit. Singurul care îi putea ține locul era băiatul lui, Jason, dar doar pentru acea apariție. Nu există imagini din backstage și sunt foarte puține fotografii și instantane cu publicul așa că bucurați-vă de acest moment, altul nu va mai exista."

Led Zeppelin s-a destrămat în 1980, în urma decesului toboşarului John Bonham și a vândut mai mult de 300 de milioane de albume în lumea întreagă. Melodii ca Stairway to Heaven, Whole Lotta Love, Rock And Roll, Moby Dick şi Kashmir au devenit adevărate hituri internaționale.

Led Zeppelin - Celebration Day

Led Zeppelin - Celebration Day Movie

Tracklist Celebration Day

  1. Good Times Bad Times
  2. Ramble On
  3. Black Dog
  4. In My Time Of Dying
  5. For Your Life
  6. Trampled Under Foot
  7. Nobody’s Fault But Mine
  8. No Quarter
  9. Since I’ve Been Loving You
  10. Dazed And Confused
  11. Stairway To Heaven
  12. The Song Remains The Same
  13. Misty Mountain Hop
  14. Kashmir
  15. Whole Lotta Love
  16. Rock And Roll
Comentează

Trending