Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021 Gianina, Dorel și Bobiță în ”Las Fierbinți”"Las Fierbinți" revine în februarie la PRO TV cu sezonul 18 Roger Waters - "The Gunner's Dream" (2021)Roger Waters reinterpretează piesa "The Gunner's Dream" - VIDEO Jennifer Lopez în videoclipul ”Lonely”Jennifer Lopez dezminte zvonurile că ar fi apelat la operații estetice: "Așa arată fața mea" "Peaky Blinders" - trailer sezonul 5"Peaky Blinders" ajunge la final cu cel de-al șaselea sezon din serie Bromania / MicutzuMicutzu și BRomania au deschis o agenție de stand-up comedy

Chitaristul Jimmy Page - nu va exista o reuniune Led Zeppelin

Dupa reuniunea trupei in 2007 si concertul sustinut la O2 Arena din Londra fanii celebrei trupe Led Zeppelin au sperat intr-o reuniune si chiar turneu. De curand chitaristul Jimmy Page a declarat ca nu va mai exista o altă reuniune Led Zeppelin.
Led Zeppelin - Celebration Day

Led Zeppelin - Celebration Day

După o absență de 27 de ani, legendara formație Led Zeppelin s-a reunit în luna decembrie 2007 pentru a susține un concert in celebra arena O2 Arena din Londra. Evenimentul a fost în memoria lui Ahmet Ertegun, fondatorul casei de discuri Atlantic Records, care s-a stins din viață cu un an în urmă, cel care s-a ocupat de Led Zeppelin încă din 1968.

Iată că după 5 ani de speranţa, când unii fani Led Zeppelin încă mai speră ca trupa să se reunească pentru a susţine şi un turneu, înregistrarea istoricului eveniment, intitulat Celebration Day, va apărea pe piață în data de 19 noiembrie în format CD, DVD și Blu-ray.

Led Zeppelin - Celebration Day

Led Zeppelin - Celebration Day

Acest lucru a dat naștere la multe zvonuri despre mult dorita reuniune însă chitaristul Jimmy Page a declarat :

"Cred că dacă vorbeam despre o serie de concerte sau chiar turneu ați fi aflat până acum. Dar nu poate fi vorba despre așa ceva. Celebration Day este un fel de testament al nostru și asta e tot. Concertul a fost un omagiu adus lui Ahmet Ertegun și a fost primul susținut de când John Bonham ne-a părăsit. Singurul care îi putea ține locul era băiatul lui, Jason, dar doar pentru acea apariție. Nu există imagini din backstage și sunt foarte puține fotografii și instantane cu publicul așa că bucurați-vă de acest moment, altul nu va mai exista."

Led Zeppelin s-a destrămat în 1980, în urma decesului toboşarului John Bonham și a vândut mai mult de 300 de milioane de albume în lumea întreagă. Melodii ca Stairway to Heaven, Whole Lotta Love, Rock And Roll, Moby Dick şi Kashmir au devenit adevărate hituri internaționale.

Led Zeppelin - Celebration Day

Led Zeppelin - Celebration Day Movie

Tracklist Celebration Day

 1. Good Times Bad Times
 2. Ramble On
 3. Black Dog
 4. In My Time Of Dying
 5. For Your Life
 6. Trampled Under Foot
 7. Nobody’s Fault But Mine
 8. No Quarter
 9. Since I’ve Been Loving You
 10. Dazed And Confused
 11. Stairway To Heaven
 12. The Song Remains The Same
 13. Misty Mountain Hop
 14. Kashmir
 15. Whole Lotta Love
 16. Rock And Roll

Citește mai multe despre Jimmy PageLed ZeppelinRobert Plant
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Manowar prezintă Hail, Kill and Die de pe noul album The Lord Of Steel - AUDIO

După ce a dezvăluit coperta viitorului material The Lord Of Steel, trupa Manowar a lansat o nouă prezentare, de data...

Închide