Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

Jimmy Page promite un 2016 cu piese noi, "gândite dintr-o cu totul altă perspectivă"

Jimmy Page are planuri mari pentru 2016. Muzicianul a anunțat într-un interviu că pregătește lansarea unui nou album, pe care îl va promova în cadrul unui turneu. Deși nu are încă stabilite toate detaliile, acesta promite fanilor ”surprize" și piese cu un sound "total diferit de Led Zeppelin".
Jimmy Page

Jimmy Page

Jimmy Page pare a fi pregătit să revină în 2016 cu muzică proaspătă și noi concerte. După multe relansări ale diverselor discuri Led Zeppelin, chitaristul promite fanilor ”surprize” și ”lucruri făcute ca la carte”.

"Mi-a luat ceva timp să ajung în acest punct, dar vreau ca lucrurile să fie făcute ca la carte. Vă asigur că vor fi surprize - asta am făcut, până la urmă, de-a lungul întregii mele cariere, dacă e să ne gândim", a mărturisit Jimmy Page pentru Classic Rock.

Motivul amânării lansării unui nou album are legătură cu implicarea sa în relansările Zeppelin, dar cum aceste activități s-au încheiat, anul viitor va putea să revină la planurile sale.

”Totul are legătură cu timpul meu liber. Singurul mod prin care pot avea timp este încheind orice altă activitate. Am avut destul de multă treabă în ultimii ani cu diverse lucruri legate de Led Zeppelin. (...) De asta nu am prea avut timp să mă gândesc la alte lucruri. Dar de anul viitor - bang!”

Chitaristul are deja câteva compoziții noi, ce se diferențiază ca sound de ce a lansat împreună cu Led Zeppelin.

”Ceea ce am compus a fost gândit dintr-o cu totul altă perspectivă. Iar acest lucru are un farmec aparte, un anume entuziasm.”

Planurile lui Jimmy Page includ și noi concerte, prin care își propune să surprindă publicul.

”Vor fi piese din mai multe perioade. Așa cum spuneam, vor fi surprize. Nu va fi exact ceea ce oamenii s-ar aștepta să audă.”

Citește mai multe despre Jimmy PageLed Zeppelin
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cele mai populare videoclipuri ale anului 2015, în România și la nivel internațional

Ca la fiecare sfârșit de an, Google face publică lista videoclipurilor cu cele mai multe vizualizări pe YouTube. Conform acestei...

Închide