Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO Victor SocaciuVictor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă Pepe - Marina Voica la "Te cunosc de undeva!"Pepe a câștigat o nouă ediție "Te cunosc de undeva!", transformat în Marina Voica - VIDEO Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală

Jimmy Page pregătește surprize muzicale pentru 2013

Jimmy Page ar putea lansa în sfârșit noi materiale în 2013. Este posibil ca chitaristul de la Led Zeppelin să susțină și un turneu.
Jimmy Page

Jimmy Page

Anul 2013 este plin de promisiuni muzicale, iar Jimmy Page se numără printre artiștii pe care publicul îl așteaptă cu nerăbdare să revină cu piese noi. Se pare că acest lucru este aproape sigur, dacă ne ghidăm după spusele lui Brad Tolinski, autorul unei cărți noi, intitulată Conversations with Jimmy Page.

Jimmy Page

Jimmy Page

Scriitorul a declarat într-un interviu pentru Finding Zoso Page are în lucru niște idei noi, pe care abia așteaptă să le dea spre ascultare. De asemenea, acesta a mai precizat că noile materiale vor uimi publicul.

„Da, cred că fanii ar trebui să spere la ceva nou. Este amuzant pentru că am văzut acest proces de mai multe ori și de fiecare dată când reușea să-și pună în mișcare proiectele apărea ceva legat de Led Zeppelin și îl defavoriza. S-a întâmplat de câteva ori și nu aș fi surprins să se întâmple și anul viitor. Știu că lucrează la ceva nou de mai mult timp și că ideile sunt foarte interesante. Cred că vom vedea o parte anul viitor și va fi minunat. Veți rămâne surprinși”, a declarat Tolinski.

Autorul celei mai noi cărți despre Jimmy Page a mai vorbit și despre un posibil turneu în 2013.

„Nu știu sigur, dar îmi imaginez că va cânta. Știu cât de mult îi place să cânte live și când de mult iubește să plece în turneu, deci cred că o va face. Cu siguranță cântă foarte bine, orice a văzut Celebracion Day a observat că el poate să cânte la fel de bine ca în anii trecuți”.

Conversations with Jimmy Page, lansată pe 23 octombrie, a fost denumită „o autobiografie orală” și este considerată cea mai completă și relevantă carte ce dezvăluie portretul legendarului chitarist. Aceasta include interviuri cu artistul ce traversează 20 de ani de carieră și viață plină de succes, obstacole, certuri, împăcări, iubiri, dezamăgiri și multe altele. De asemenea, publicația include conversații între Jimmy Page și prietenul său din copilărie Jeff Beck și tânărul Jack White.

Conversations With Jimmy Page

Conversations With Jimmy Page

 

Citește mai multe despre Jimmy Page
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cum erau în concert Rage Against The Machine acum 20 de ani - Take the Power Back - VIDEO

Pentru a sărbătorii 20 de ani de la apariția albumului de debut, Rage Against The Machine va relansa discul într-un...

Închide