Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Jimmy Page pregătește surprize muzicale pentru 2013

Jimmy Page ar putea lansa în sfârșit noi materiale în 2013. Este posibil ca chitaristul de la Led Zeppelin să susțină și un turneu.

Publicat

pe

Jimmy Page
Jimmy Page

Anul 2013 este plin de promisiuni muzicale, iar Jimmy Page se numără printre artiștii pe care publicul îl așteaptă cu nerăbdare să revină cu piese noi. Se pare că acest lucru este aproape sigur, dacă ne ghidăm după spusele lui Brad Tolinski, autorul unei cărți noi, intitulată Conversations with Jimmy Page.

Jimmy Page

Jimmy Page

Scriitorul a declarat într-un interviu pentru Finding Zoso Page are în lucru niște idei noi, pe care abia așteaptă să le dea spre ascultare. De asemenea, acesta a mai precizat că noile materiale vor uimi publicul.

„Da, cred că fanii ar trebui să spere la ceva nou. Este amuzant pentru că am văzut acest proces de mai multe ori și de fiecare dată când reușea să-și pună în mișcare proiectele apărea ceva legat de Led Zeppelin și îl defavoriza. S-a întâmplat de câteva ori și nu aș fi surprins să se întâmple și anul viitor. Știu că lucrează la ceva nou de mai mult timp și că ideile sunt foarte interesante. Cred că vom vedea o parte anul viitor și va fi minunat. Veți rămâne surprinși”, a declarat Tolinski.

Autorul celei mai noi cărți despre Jimmy Page a mai vorbit și despre un posibil turneu în 2013.

„Nu știu sigur, dar îmi imaginez că va cânta. Știu cât de mult îi place să cânte live și când de mult iubește să plece în turneu, deci cred că o va face. Cu siguranță cântă foarte bine, orice a văzut Celebracion Day a observat că el poate să cânte la fel de bine ca în anii trecuți”.

Conversations with Jimmy Page, lansată pe 23 octombrie, a fost denumită „o autobiografie orală” și este considerată cea mai completă și relevantă carte ce dezvăluie portretul legendarului chitarist. Aceasta include interviuri cu artistul ce traversează 20 de ani de carieră și viață plină de succes, obstacole, certuri, împăcări, iubiri, dezamăgiri și multe altele. De asemenea, publicația include conversații între Jimmy Page și prietenul său din copilărie Jeff Beck și tânărul Jack White.

Conversations With Jimmy Page

Conversations With Jimmy Page

 

Trending