Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Mai sunt 4 zile până la lansarea site-ului oficial Jimmy Page!

Jimmy PageÎntrucât internetul reprezintă unul dintre principalele mijloace de promovare a artiștilor și un mod de comunicare a acestora cu fanii, Jimmy Page s-a hotărât să își lanseze un site oficial.

Dacă accesați jimmypage.com veți putea vedea o număratoare inversă ce va ține până pe data de 14 iulie, când va avea lansarea.

Potrivit Ultimate Classic Rock, Page a declarat că site-ul va fi unul neconvențional.

De asemenea, artistul a dezvăluit faptul că va începe să compună însă nu a specificat dacă este vorba despre un proiect solo sau o colaborare.

 

 

Citește mai multe despre Jimmy Page
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ringo Starr vrea Pace & Iubire de ziua lui!

Astăzi, 07 iulie, Ringo Starr sărbătorește 71 de ani și 3 ani de la lansarea campaniei Pace & Iubire. Ideea...

Închide