Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Jimmy Page ne spune de ce a lansat Jimmypage.com!

Jimmy PageJimmy Page a lansat de curând primul său site, iar zilele acestea a fost publicat pe site-ul său un interviu cu jurnalistul Pete Makowski, în care artistul vorbește despre site.

Astfel, Jimmy Page mărturisește că a cumpărat domeniul pentru site cu mulți ani în urmă, dar până acum nu a simțit că este momentul potrivit de-al lansa.

Întrebat dacă l-au deranjat existența altor site-uri despre el, Page a declarat că acele pagini îi erau dedicate și realizate de fani, astfel că nu putea decât să-l bucure existența lor.

Pe de altă parte artistul a ținut să precizeze că odata cu lansarea site-ului nu înseamnă că va intra în lumea bloggerilor sau a site-ului de socializare Twitter.

În cadrul interviului, Jimmy Page explică foarte clar de ce a decis să lanseze acest site – deoarece consideră că lumea nu-i cunoaște cu adevărat cariera muzicală și îl privește doar ca pe fostul chitarist de la Led Zeppelin, iar prin acest site vrea să-și facă cunoscute toate proiectele muzicale în care a fost implicat în cei peste 50 de ani de activitate.

Jimmy Page

De asemenea, Jimmy Page vorbește și despre conceptul ”On This Day” și precizează că a vrut să aplice această rubrică pe site-ul oficial al trupei Led Zeppelin, cu mulți ani în urmă. Acum este încântat că a descoperit numeroase site-uri ce fac același lucru întrucât înseamnă că a avut o idee foarte bună.

”On This Day” este un o categorie pe site-ul artistului, unde sunt prezentate în fiecare zi diferite evenimente din viața lui Jimmy Page, realizând astfel, încet – încet o biografie a chitaristului.

La final de interviu Jimmy Page face cea mai bună descriere a site-ului Jimmypage.com”O mașinărie perfectă prin intermediul căreia îmi pot prezenta cariera din trecut, prezent și viitor”.

Citește mai multe despre Jimmy PageLed Zeppelin
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Festivalul Medieval de la Sighişoara- program complet!

Festivalul Medieval de la Sighişoara va avea loc în perioada 27 - 31 iulie 2011. Detalii despre Festivalul Medieval de...

Închide